کلیدواژه‌ها = بستنی
بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 343-354

10.22101/JRIFST.2023.376105.1419

محمدرضا رادنیا؛ الهام مهدیان؛ علی محمدی ثانی؛ محمدعلی حصاری نژاد


مقایسۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیه‌شده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 73-84

10.22101/JRIFST.2020.184654.1091

عبدالرضا میرچولی برازق؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سیدعلی مرتضوی؛ سید محمدعلی رضوی


بررسی امکان تولید بستنی سین‌بیوتیک با استفاده از فیبر حاصل از ضایعات چغندرقند و باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12

دوره 3، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 115-128

10.22101/JRIFST.2014.08.23.322

الهام مهدیان؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ رضا کاراژیان؛ طاهره واقعی


تأثیر موسیلاژ دانه های ریحان و اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی نرم

دوره 1، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 23-38

10.22101/JRIFST.2012.05.21.113

سید سهیل امیری عقدایی؛ مهران اعلمی؛ راحیل رضایی؛ مهسا دادپور؛ مرتضی خمیری