کلیدواژه‌ها = %D9%86%D8%A7%D9%86 %D9%81%D8%A7%D9%82%D8%AF %DA%AF%D9%84%D9%88%D8%AA%D9%86
ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 187-198

10.22101/JRIFST.2012.12.20.134

فاطمه لشکری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان؛ گیسو ملکی


استفاده از ترکیب آرد ذرت و نخود در تهیه نان فاقد گلوتن

دوره 1، شماره 2، تیر 1391، صفحه 117-128

10.22101/JRIFST.2012.06.21.124

محمد رستمیان؛ جعفر میلانی؛ گیسو ملکی