کلیدواژه‌ها = %D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86 %D8%B9%D8%B5%D8%A7%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C
بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 EBYT-جو

دوره 1، شماره 2، تیر 1391، صفحه 129-138

10.22101/JRIFST.2012.06.21.125

حمید بخش آبادی؛ حبیب الله میرزایی؛ علی رضا قدس ولی؛ امان محمد ضیایی فر؛ عماد آیدانی؛ مرتضی محمدی