• ورود به سامانه
  • ثبت نام
  • English

پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

جستجوی پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • سیاست دسترسی آزاد
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • اطلاعات آماری نشریه
    • فرایند پذیرش مقالات
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای سامانه
    • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
    • راهنمای داوران
  • تماس با ما
کلیدواژه‌ها = سس مایونز
تعداد مقالات: 2
کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین تخم‌مرغ در سس مایونز و بررسی ویژگی‌‌‌های فیزیکی و شیمیایی آن

دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 351-360

10.22101/JRIFST.2018.02.12.643

محسن غلامی ده نایبی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محبوبه کشیری

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 868.57 K

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز حاوی ایزوله پروتئین جوانه گندم و صمغ زانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ

دوره 2، شماره 1، تیر 1392، صفحه 1-16

10.22101/JRIFST.2013.07.03.211

مهشید رهبری؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ مهدی کاشانی نژاد

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 696.65 K

پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

اخبار و اعلانات

  • نمایه شدن نشریه در پایگاه اطلاعاتی بین المللی Scopus 1399-06-02
  • نمایه شدن نشریه در پایگاه اطلاعاتی EBSCO 1399-04-15
  • نمایه شدن نشریه در پایگاه اطلاعاتی بین‌المللی (CAS) 1397-10-26
  • مجوز چاپ مقالات انگلیسی 1397-10-26
  • کنترل سرقت ادبی 1397-06-02

کلیه حقوق این وبگاه برای مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی محفوظ است.

Creative Commons License

دسترسی به مقالات نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی به صورت دسترسی آزاد می‌باشد (Creative Commons Attribution 4.0 International (CC-BY 4.0 .

 

 آخرین به‌روزرسانی وبگاه:

28 خرداد ماه 1402

 

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

© سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب