کلیدواژه‌ها = %D8%B3%D8%B1%D8%AE %DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86 %D8%B9%D9%85%DB%8C%D9%82
تأثیر پیش تیمارهای قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن، ترکیبات شیمیایی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 3، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 1-10

10.22101/JRIFST.2014.06.15.311

مهدی صداقت سنگانی؛ اسحاق زکی پور رحیم آبادی؛ احسان احمدی فر


ارزیابی تأثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ بر ویژگی‌های رشته خوشکار سرخ شده

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 179-192

10.22101/JRIFST.2013.09.16.226

سیداحمد شهیدی؛ محبت محبی؛ علی معتمدزادگان؛ امان محمد ضیائی‌فر؛ جواد ابوالفضلی اصفهانی؛ سیدعلی مرتضوی