کلیدواژه‌ها = کیک
بهینه‌‎سازی ترکیبات متشکله کیک اسفنجی حاوی اکارا

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-14

10.22101/JRIFST.2016.06.01.511

صبا مرتضوی‌نژاد؛ هاجر عباسی؛ مهشید جهادی


تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگی‌های شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 153-166

10.22101/JRIFST.2013.09.16.224

فروغ زارع نژاد؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ محبوب نعمتی؛ سیدعباس رأفت