تولید فیلم خوراکی زیست تخریب ‌پذیر از صمغ کتیرا و تعیین ویژگی‎های فیزیکی و مکانیکی آن

حمیده‎السادات عقیلی‎مقدم؛ باقر عمادی؛ فرشته حسینی؛ حسن صدرنیا

دوره 5، شماره 2 ، شهریور 1395، ، صفحه 119-130

http://dx.doi.org/10.22101/JRIFST.2016.09.17.521

چکیده
  به‎­دلیل معایب متعدد مواد بسته‎­بندی سنتزی از قبیل مهاجرت ترکیبات پلیمری به محتوی مواد غذایی، ایجاد آلودگی زیست­‎محیطی، عدم بازیافت آسان، گران بودن مواد اولیه و بالا بودن هزینۀ تولید و غیره، در سال‎های اخیر پلیمرهای طبیعی به­‎عنوان جایگزین‎­هایی ایمن و زیست تخریب‌ پذیر برای پلاستیک‎­های حاصل از مشتقات نفتی ...  بیشتر