کلیدواژه‌ها = %D8%B4%DB%8C%D8%B1 %D8%B4%D8%AA%D8%B1
بررسی اثر کربوکسی‌متیل سلولز، صمغ دانۀ شاهی، کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر و مدت زمان هم‌زدن بر خواص فیزیکی، بافتی و رئولوژیکی خامۀ قنادی شیر شتر

دوره 11، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 335-350

10.22101/JRIFST.2022.328915.1326

مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمدعلی رضوی؛ محمّد رضا صلاحی


خواص میکروبیولوژیکی، بیوشیمیایی و ارگانولپتیک دسر لبنی پروبیوتیک تولیدشده از شیر شتر و عصارۀ ریزپوشانی خوشاریزه

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 183-198

10.22101/JRIFST.2022.330136.1338

فاطمه کلهر؛ فرزانه عبدالملکی


مدل‌سازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرایند دیافیلتراسیون شیر شتر: بررسی اثر pH و غلظت نمک

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 155-168

10.22101/JRIFST.2021.268678.1218

مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمدعلی رضوی


شناسایی تقلبات شیر شتر با استفاده از مدل‌سازی تغییرات رنگی توسط پردازش تصویر و روش متقاطع مخلوط ‌ـ ‌فرایند

دوره 7، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 89-104

10.22101/JRIFST.2018.05.19.717

مرتضی کاشانی نژاد؛ محبت محبی