کلیدواژه‌ها = sensory evaluation
تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگی‌های حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 291-304

10.22101/JRIFST.2022.341320.1355

نجمه مظهری؛ علیرضا صادقیان؛ حسین زمانی؛ سمیرا یگانه زاد؛ عباس افراسیابی


بررسی تأثیر پوشش‌دهی بادام‌زمینی با کیتوزان و نانوذرۀ کیتوزان بر خواص حسی و مهار رشد آسپرژیلوس فلاووس

دوره 10، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 389-398

10.22101/JRIFST.2022.271641.1227

سارا امیری حسینی؛ نادر حبیبی


تأثیر افزودن پروتئین تغلیظ‌شدۀ هستۀ نارنج روی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی ماست قالبی

دوره 10، شماره 3، آذر 1400، صفحه 273-284

10.22101/JRIFST.2021.298984.1267

شیدا توکلی؛ محسن مختاریان


تأثیر میزان رسیدگی میوۀ سپستان بر کیفیت ترشی آن طی مدت نگهداری

دوره 10، شماره 3، آذر 1400، صفحه 285-298

10.22101/JRIFST.2021.293079.1254

حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ محسن ابراهیمی همتی کیخاه


بهینه‌سازی فرمولاسیون شکلات شیری غنی‌شده با روغن دانۀ چیا، ویتامین D3 و کلسیم به روش سطح پاسخ

دوره 10، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 29-42

10.22101/JRIFST.2020.226037.1163

بی بی مرضیه رضوی زاده؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ سمیرا یگانه زاد؛ سحر هاشمی


خواص حسی و بافتی مایونز کم‌چرب تهیه‌شده با نشاستۀ ذرت ژلاتینه‌شده و صمغ فارسی

دوره 9، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 363-374

10.22101/JRIFST.2020.212592.1136

حمیدرضا موسی خانی گنجه؛ محمد گلی


ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن

دوره 9، شماره 3، مهر 1399، صفحه 237-254

10.22101/JRIFST.2019.07.16.e1022

مینا اکبریان؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی؛ محمد خلیلیان موحد


اثر عوامل کی‌لیت‌کنندۀ سیترات و تارتارات پتاسیم بر حذف سرب از برنج در فرایند پخت

دوره 8، شماره 3، مهر 1398، صفحه 235-244

10.22101/JRIFST.2019.09.17.833

عاطفه‌سادات هاشمی گرم دره؛ محمد گلی


بررسی تأثیر جایگزینی آرد بلوط (کوئرکوس برانتی) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 15-30

10.22101/jrifst.2019.04.30.812

وحیده سالارکریمی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی


بررسی اثر جایگزینی شکر با پودر استویا و صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی نکتار زردآلو

دوره 7، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 105-118

10.22101/JRIFST.2018.05.19.718

انسیه عسگری؛ محمد گلی


بهینه‌سازی فرمولاسیون پنیر پروسس پخش‌پذیر با استفاده از هیدروکلوئیدهای کنجاک و زانتان

دوره 5، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 369-382

10.22101/JRIFST.2017.02.26.005

مصطفی محروقی؛ محسن قدس روحانی؛ حسن رشیدی