کلیدواژه‌ها = %D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%88%D9%84%DB%80 %D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%A6%DB%8C%D9%86 %D8%B3%D9%88%DB%8C%D8%A7
ریزپوشانی ویتامین D با استفاده از موسیلاژ شاهی و ایزولۀ پروتئین سویا به روش توده‌سازی مرکب

دوره 8، شماره 3، مهر 1398، صفحه 225-234

10.22101/JRIFST.2019.09.17.832

نفیسه جانثاری؛ میلاد فتحی؛ سید جمال مشتاقیان؛ علیرضا عباس پورراد


کاربرد موسیلاژ دانۀ بالنگو و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین تخم‌مرغ در سس مایونز و بررسی ویژگی‌‌‌های فیزیکی و شیمیایی آن

دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 351-360

10.22101/JRIFST.2018.02.12.643

محسن غلامی ده نایبی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محبوبه کشیری