کلیدواژه‌ها = %D9%88%DB%8C%DA%98%DA%AF%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C %D8%A8%D8%A7%D9%81%D8%AA%DB%8C
بررسی اثر استفاده از ترکیب پری‌بیوتیک اینولین بر ارزیابی حسّی و ویژگی‌های کیفی نان تافتون

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 185-198

10.22101/JRIFST.2017.09.02.626

مرضیه حسینی نژاد؛ حامد انوری؛ مهناز ژیانی؛ عباس عابدفر


بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ فارسی بر خواص کیفی سس مایونز

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 381-392

10.22101/JRIFST.2014.03.01.247

میلاد برزگری؛ زینب رفتنی امیری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان