کلیدواژه‌ها = %D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C %DA%A9%D9%85%E2%80%8C%DA%86%D8%B1%D8%A8 %D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%84%DB%8C
بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی کم‌چرب با کاربرد آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین

دوره 3، شماره 3، آبان 1393، صفحه 227-244

10.22101/JRIFST.2014.10.23.333

سمانه فرجی کفشگری؛ مهران اعلمی؛ مرتضی خمیری؛ علی معتمدزادگان؛ محمد جواد اکبریان میمند