کلیدواژه‌ها = %D8%B9%D9%85%D8%B1 %D9%86%DA%AF%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C
افزایش پایداری میکروبی و اکسایشی گوشت گاومیش با استفاده از پوشش خوراکی زیست‌فعال بر پایۀ موسیلاژ میوۀ سپستان و اسانس پوست‌پرتقال دزفولی

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 217-234

10.22101/JRIFST.2021.284836.1243

محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسین جوینده؛ مصطفی رحتمی جنیدآباد؛ میترا قدسی شیخ‌جان؛ محسن ابراهیمی همتی‌کیخا


تاثیر بسته‌بندی فعال بر خصوصیات کمّی، کیفی و عمر نگهداری قارچ دکمه‌ای

دوره 3، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 347-360

10.22101/JRIFST.2015.01.21.345

نیره کریمی؛ لاله مشرف؛ حمیدرضا قزوینی