1. بررسی سینتیک خشک‌شدن لایه نازک آلوی پیش‌تیمارشده به‌صورت همزمان با امواج فراصوت و آبگیری اسمزی

رسول قربانی؛ جلال دهقان نیا؛ سیدصادق سیدلو هریس؛ بابک قنبرزاده

دوره 4، شماره 1 ، بهار 1394، ، صفحه 35-52

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2015.05.10.413

چکیده
  امواج فرا­صوت یکی از فناوری­‎های نو­ظهور است که کاربرد آن در خشک­‎کردن مواد غذایی با هدف کاهش زمان مورد نیاز فرآیند و بهبود ویژگی‎­های کیفی محصول خشک‎­شده، روز به روز در حال گسترش است. در این پژوهش، تاًثیر به‎­کارگیری همزمان پیش­‎تیمار­های امواج فرا­صوت و آبگیری اسمزی بر خشک­‎شدن لایه نازک آلو در دمای ...  بیشتر