کلیدواژه‌ها = سوکرالوز
تاثیر افزودنی شیرین کننده بر خواص فیزیکوشیمیایی بیسکویت موکاف-پدادا برای میان وعده جایگزین دیابت ملیتوس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 فروردین 1402

10.22101/jrifst.2023.387119.1443

جاریة جاریة؛ سری وینارتی؛ یولیا ساروفا؛ دیان رزا ویجیانتی


بهینه‌سازی فرمولاسیون پودر ژله میوه‌ای کم کالری با استفاده از شیرین‌کننده‌های سوکرالوز و ایزومالت

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 65-74

10.22101/JRIFST.2015.05.10.415

مرضیه حسینی نژاد؛ مریم محتشمی؛ سارا کمالی؛ محمد الهی