کلیدواژه‌ها = Chicken meat
Enterobacteriaceae in raw chicken meat and Salmonella enterica subsp. diarizonae as the First Report in Iraq

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 فروردین 1402

10.22101/jrifst.2023.357467.1388

Ameer Salem El-Esawi؛ Zeina Taleb Al-Salami؛ Salah Mahdi Al-Jannah؛ Khawlah Abdallah Salman


بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره رزماری بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در دمای یخچال

دوره 4، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 131-142

10.22101/JRIFST.2015.07.23.423

محمدتقی حیدریان؛ اشکان جبلی جوان؛ مریم جوکار