کلیدواژه‌ها = آلکالاز
بهینه‌یابی شرایط هیدرولیز پروتئین دانۀ کدو با آنزیم آلکالاز به‌منظور دستیابی به حداکثر فعالیت ضداکسایشی و مهارکنندگی اکسید نیتریک

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 445-458

10.22101/JRIFST.2019.02.23.748

کوثر ذاکری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علی مویدی؛ یحیی مقصودلو


بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیز شده گوشت کوسه چانه ‌سفید (Carcharhinus dussumieri)

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 27-38

10.22101/JRIFST.2016.06.01.513

ریحانه شکرپور رودباری؛ علی معتمدزادگان؛ سیدهاشم حسینی پرور؛ محمودرضا اویسی پور


تولید پپتیدهای زیست فعال با فعالیت آنتی‌اکسیدانی از کنسانتره پروتئین آب پنیر

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 271-282

10.22101/JRIFST.2015.11.22.437

شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی