ورود به سامانه
ثبت نام
English
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
جستجوی پیشرفته
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
سیاست دسترسی آزاد
بانک ها و نمایه نامه ها
اطلاعات آماری نشریه
فرایند پذیرش مقالات
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
راهنمای سامانه
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
راهنمای داوران
تماس با ما
کلیدواژهها =
استریفیکاسیون
تعداد مقالات:
1
بررسی ویژگیهای امولسیونکنندگی صمغ فارسی اصلاح شده با اُکتنیل سوکسینیک انیدرید (OSA)
دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه
55-72
10.22101/JRIFST.2016.06.01.515
سمیه محمدی؛ سلیمان عباسی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
2.09 M
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 12 (1402)
دوره 11 (1401)
دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)