کلیدواژه‌ها = %DA%A9%D9%BE%D9%88%D8%B1 %D9%86%D9%82%D8%B1%D9%87%E2%80%8F%E2%80%8F%E2%80%8E%E2%80%8F%D8%A7%DB%8C
بررسی اثر صمغ‌‏های زانتان، آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 295-306

10.22101/JRIFST.2013.03.15.146

انیسه جمشیدی؛ بهاره شعبانپور؛ کاوه رحمانی فرح؛ سیدیوسف پیغمبری؛ هانیه رستم زاده؛ مریم آذری به؛ لحاک برزگر