کلیدواژه‌ها = %D9%87%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B2 %D8%A2%D9%86%D8%B2%DB%8C%D9%85%DB%8C
تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ خوراکی دکمه‌‌ای توسط آنزیم پانکراتین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 191-204

10.22101/JRIFST.2023.346541.1371

آیسان ایزانلو؛ علیرضا صادقی ماهونک


بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 1-10

10.22101/JRIFST.2019.09.21.e1285

سیده پریا سمایی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی


بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیزشده با قابلیت ضداکسندگی بالا از کنجالۀ کنجد به‌کمک روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 45-52

10.22101/jrifst.2019.04.30.814

عذرا موسوی نسب؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ نسیم مشگین فر


بهینه‌یابی شرایط هیدرولیز پروتئین دانۀ کدو با آنزیم آلکالاز به‌منظور دستیابی به حداکثر فعالیت ضداکسایشی و مهارکنندگی اکسید نیتریک

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 445-458

10.22101/JRIFST.2019.02.23.748

کوثر ذاکری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علی مویدی؛ یحیی مقصودلو


بهینه‌سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی پروتئین گردۀ زنبورعسل توسط آنزیم گوارشی پپسین براساس ویژگی‌های ضداکسایشی و بازدارندگی ACE و مقایسۀ آن با ژلۀ رویال

دوره 7، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 49-64

10.22101/JRIFST.2018.05.19.714

عاطفه مقصودلو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ فیدل تولدرا


تأثیر دما، زمان و نسبت‌های مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب‌پنیر

دوره 3، شماره 3، آبان 1393، صفحه 245-254

10.22101/JRIFST.2014.10.23.334

شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی


بررسی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت ضداکسایشی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (Carassius carassius)

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 351-364

10.22101/JRIFST.2014.03.01.245

علیرضا مهرگان نیکو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علی طاهری؛ مهران اعلمی؛ فائزه کمالی