بررسی خصوصیات ضدمیکروبی نانوالیاف گلیادین حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و اثر آن بر افزایش زمان ماندگاری فیله دودی ماهی سالمون

زهره بهرامی؛ احمد پدرام نیا؛ محمدرضا سعیدی اصل؛ محمد آرمین؛ مجتبی حیدری مجد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 17 اردیبهشت 1401

http://dx.doi.org/10.22101/JRIFST.2022.326416.1321

چکیده
  هدف از این مطالعه تولید نانوالیاف گلیادین الکتروریسی شده حاوی اسانس آویشن شیرازی (ZMEO) (5، 10 و 15 درصد، وزنی/وزنی) برای ایجاد الیاف­‌های ضد میکروبی فعال بود. حداقل غلظت مهارکنندگی رشد و حداقل غلظت کشند­گی اسانس ارزیابی شد. همچنین نانوالیاف تولیدی از لحاظ ویژگی­‌های فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی‌­اکسیدانی و ضدمیکروبی بررسی شد. ...  بیشتر

تأثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده و نوع مادۀ بسته‌بندی بر ماندگاری مغز گردو

فرشته سلاجقه؛ بهجت تاج الدین

دوره 8، شماره 4 ، بهمن 1398، ، صفحه 357-368

http://dx.doi.org/10.22101/JRIFST.2019.09.15.e1035

چکیده
  گردو با داشتن اسیدهای چرب ضروری و غیراشباع گروه امگا-3، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین خشکبار ازنظر ارزش غذایی مطرح است. ژنوتیپ‌های 25 و 29 (ژنوتیپ‌های برتر گردو) با هدف بررسی تأثیر بسته‌بندی به روش اتمسفر اصلاح‌شده بر ترکیبات سودمند موجود در روغن گردوی آنها، انتخاب شدند. مغز گردوها تحت شرایط اتمسفر اصلاح‌شده داخل پلاستیک پنج‌لایه متالیزه ...  بیشتر