1. ارزیابی خصوصیات و ویژگی های سوسیس ماهی قزل‌آلای فراسودمند حاوی پروبیوتیک و جایگزین چربی

اقدس صادقی؛ وحید حکیم زاده؛ اسماعیل عطای صالحی؛ حسن رشیدی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 14 اسفند 1399

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2021.252982.1189

چکیده
  از بین محصولات گوشتی می­‌توان به سوسیس و کالباس‌­های تخمیری اشاره کرد که دارای خصوصیات ویژه­‌ایی از جمله زمان نگهداری بیشتر، ارزش تغذیه‌­ای بالاتر بواسطه کاهش نیتروزآمین و عطر و طعم مطلوب­‌تر هستند. استفاده از گوشت ماهی بجای گوشت قرمز، استفاده از جایگزین­‌های چربی و کاربرد سوش‌­های پروبیوتیک در این محصولات توانسته ...  بیشتر

2. ارزیابی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم پوشش‌دهی‌شده در سوسپانسیون سین‌بیوتیک در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ سیستم گوارش

متینا یکتا؛ وحید حکیم زاده

دوره 9، شماره 3 ، پاییز 1399، ، صفحه 323-338

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2020.245287.1181

چکیده
  امروزه باتوجه‌به نقش باکتری‌های پروبیوتیک در سلامتی افراد جامعه و ازطرفی در معرض‌بودن این باکتری‌ها در برابر شرایط حاد فرایندهای غذایی و دستگاه گوارش، ریزپوشانى پروبیوتیک‌ها با بیوپلیمرهای زیستی در امولسیون‌های فراسودمند به‌عنوان یک تکنیک نوین موردتوجه محققین زیادی قرار دارد. معمولاً میزان تحمل نمونه‌های غذایی پوشش‌دهی‌شده ...  بیشتر