کلیدواژه‌ها = <i>لاکتوباسیلوس پلانتاروم</i>
بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی شیر بز غنی‌شده با عصارۀ مالت جو تخمیرشده با برخی باکتری‌های لاکتیکی

دوره 12، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 77-93

10.22101/JRIFST.2022.340359.1353

مهشاد ترابی؛ فرزانه عبدالملکی


خواص میکروبیولوژیکی، بیوشیمیایی و ارگانولپتیک دسر لبنی پروبیوتیک تولیدشده از شیر شتر و عصارۀ ریزپوشانی خوشاریزه

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 183-198

10.22101/JRIFST.2022.330136.1338

فاطمه کلهر؛ فرزانه عبدالملکی


ارزیابی خصوصیات و ویژگی‌های سوسیس ماهی قزل‌آلای فراسودمند حاوی پروبیوتیک و جایگزین چربی

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 17-28

10.22101/JRIFST.2021.252982.1189

اقدس صادقی؛ وحید حکیم‌زاده؛ اسماعیل عطای صالحی؛ حسن رشیدی


ارزیابی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم پوشش‌دهی‌شده در سوسپانسیون سین‌بیوتیک در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ سیستم گوارش

دوره 9، شماره 3، مهر 1399، صفحه 323-338

10.22101/JRIFST.2020.245287.1181

متینا یکتا؛ وحید حکیم زاده