1. تشخیص تقلب روغن حیوانی افزوده‌شده به روغن گیاهی با استفاده از میزان استرول‌ها: مطالعۀ موردی روغن‌زیتون حاوی لارد

مریم کاشی؛ زهرا طالب پور؛ بهروز جنت

دوره 9، شماره 3 ، پاییز 1399، ، صفحه 339-350

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2020.254631.1194

چکیده
  در این پژوهش، نوع و میزان استرول‌های موجود در روغن‌های گیاهی (زیتون، کانولا، ذرت، کنجد و آفتاب‌گردان) و چربی خوک (لارد) با روش استخراج مایع-مایع و آنالیز با کروماتوگرافی گازی-طیف‌سنجی جرمی بررسی شد. همچنین استرول‌های موجود با مقایسۀ طیف جرمی ثبت‌شده با کتابخانۀ دستگاه،‌ شناسایی شدند. به‌منظور اندازه‌گیری کمّی استرول‌ها، منحنی ...  بیشتر