میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی
1. ارزیابی بیان ژن های مشارکت کننده در بیماریزایی luxSو ctxM اشرشیا کلی جدا شده از نمونه های لبنی در کشت همزمان با باسیلوس کوآگولانز

مجید باصری صالحی؛ زهرا الهیان؛ مسعود قانع؛ محید باصری صالحی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 15 بهمن 1399

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2021.258117.1202

چکیده
  هدف از این مطالعه جدا سازی اشرشیا کلی از محصولات لبنی و ارزیابی آنها جهت وجود دو ژن luxS و ctxM در آنها بوده است. بعلاوه در این تحقیق باکتری های باسیلوس ها از روده ماکیان جدا و خصوصیت آنها به عنوان باکتری های پروتیوتیک مورد ارزیابی قرار گرفت. در ادامه جدایه هایی که ویژگی های مطلوب را داشتند با استفاده از روش مولکولی و توالی ژن 16SrDNA شناسایی ...  بیشتر