1. بررسی تأثیر ضخامت پلی‌اتیلن، ترکیب گازی و دما بر زمان ماندگاری و کیفیت توت فرنگی

لاله خانکشی؛ رضا طباطبائی کلور؛ سیدجعفر هاشمی

دوره 7، شماره 4 ، زمستان 1397، ، صفحه 377-392

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2019.02.23.743

چکیده
  در این پژوهش، تأثیر بسته‌بندی تحت اتمسفر اصلاح‌شده بر کیفیت و طول عمر توت فرنگی موردبررسی قرار گرفت. برای بسته‌‌بندی توت‌فرنگی‌ها از سه ترکیب گازی (هوا، ترکیب گازی اول: 75 درصد نیتروژن + 15 درصد دی‌اکسیدکربن + 10 درصد اکسیژن و ترکیب گازی دوم: 75 درصد نیتروژن + 10 درصد دی‌اکسیدکربن + 15 درصد اکسیژن)، کیسه‌های پلی‌اتیلن در سه ضخامت 30، 50 ...  بیشتر

2. ساخت و بررسی عملکرد غشای پلیمری ELVALOY®4170 جهت جداسازی و تغلیظ اسیدهای چرب امگا-3

سمانه قاسمیان؛ رضا عابدینی

دوره 7، شماره 2 ، تابستان 1397، ، صفحه 225-240

http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2018.07.17.728

چکیده
  امگا-3 یکی از اسیدهایی است که در ساختمان برخی چربی‌ها وجودداشته و در سلامت انسان نقش ضروری ایفا می‌کند. لذا تحقیق‌های گسترده‌ای به‌منظور تغلیظ و خالص‌سازی امگا-3 از روغن ماهی انجام گرفته است. در این پژوهش، به بررسی کارایی فرایند غشایی در تغلیظ اسیدهای چرب امگا-3 بلندزنجیر موجود در فانوس ماهی که حاوی 25/23 درصد امگا-3 بوده، پرداخته شده ...  بیشتر