میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی موادغذایی
ایجاد شرایط بهینه برای تولید باکتریوسین از لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جدا شده از میوه و سبزی تخمیری بومی

مهسا نکته سنج اول؛ مرضیه حسینی‎‌نژاد؛ ابوالفضل پهلوانلو؛ حمید بهادر قدوسی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 تیر 1401

https://doi.org/10.22101/JRIFST.2022.331749.1332

چکیده
  باکتری‌های اسید لاکتیک (LAB) تعداد زیادی متابولیت ضد‌میکروبی به‌نام باکتریوسین، تولید می‌کنند که به‌عنوان نگهدارنده‌های زیستی ایمن و بالقوه شناخته شده اند. در این پژوهش، جدایه‌های LAB از محصولات تخمیری غیر لبنی، برای بررسی تولید باکتریوسین غربالگری شدند. از بین 253 سویه غالب جدا شده از 48 نوع فراورده تخمیری بر پایه میوه و سبزی، پنج ...  بیشتر