کلیدواژه‌ها = زئین
ریزپوشانی اسانس رزماری با الکتروپاشش: ارزیابی ویژگی ها و خواص ضد قارچی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 اردیبهشت 1403

10.22101/jrifst.2024.421841.1530

محمد امین میری؛ مهدی پیرنیا؛ علی گنجعلی؛ شیراحمد سارانی؛ مجتبی کیخا صابر


اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه بر افزایش زمان ماندگاری میگو (لیتوپنائوس وانامی) در دمای یخچال (1±4 درجۀ سانتی‌گراد)

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 313-328

10.22101/JRIFST.2023.380753.1427

مجتبی حیدری مجد؛ مهدیه شفقت؛ فاطمه غفران مکشوف