کلیدواژه‌ها = زرشک
ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصارۀ پوست ریشه و ساقۀ سه گونۀ زرشک در نان

دوره 10، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 413-426

10.22101/JRIFST.2022.299777.1271

محمد گریزپا؛ فرشته بهمنیار؛ لیلا میرمقتدایی؛ فائزه شفاعی


بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ

دوره 3، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 24-11

10.22101/JRIFST.2014.06.15.312

سیدعلی مرتضوی؛ اکرم شریفی؛ عبدالمجید مسکوکی؛ مهرداد نیاکوثری؛ امیرحسین الهامی راد