کلیدواژه‌ها = %D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%86%DB%8C%D9%86
بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 355-368

10.22101/JRIFST.2023.376953.1435

سیدجواد حسینی؛ محبوبه سرابی جماب؛ مصطفی شهیدی؛ حسین زمانی؛ غلام حسین ظهوری


بررسی اثر عصارۀ چای سبز و دارچین بر پایداری روغن سویا

دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 321-334

10.22101/JRIFST.2018.02.12.641

اکرم آریان‎فر؛ مریم سردرودیان