کلیدواژه‌ها = دارچین
بررسی اثر تیمار حرارتی بر خواص ضد میکروبی اسانس اویشن شیرازی و دارچین در برابر میکروارگانیسم‌های اصلی فساد نان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 مرداد 1402

10.22101/jrifst.2023.376953.1435

سیدجواد حسینی؛ مصطفی شهیدی؛ محبوبه سرابی جماب؛ حسین زمانی؛ غلام حسین ظهوری


بررسی اثر عصارۀ چای سبز و دارچین بر پایداری روغن سویا

دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 321-334

10.22101/JRIFST.2018.02.12.641

اکرم آریان‎فر؛ مریم سردرودیان