کلیدواژه‌ها = %D9%88%DB%8C%DA%98%DA%AF%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C %D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9%DB%8C
تولید و ارزیابی خصوصیات فیلم خوراکی نشاسته‌ای حاوی اسانس صمغ بنه

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 25-38

10.22101/JRIFST.2017.05.22.613

مرضیه پناهی؛ حسن برزگر؛ محمد حجتی


بررسی تأثیر نانوفیبر سلولز اصلاح شده بر روی خواص کاربردی بسته‌بندی زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 205-218

10.22101/JRIFST.2013.12.01.231

هادی الماسی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان نیا؛ علی اکبر انتظامی؛ اصغر خسروشاهی اصل