کلیدواژه‌ها = ریزپوشانی
مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانی‌شده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان و حین نگهداری و بهینه‌یابی ویژگی‌های ریزکپسول‌ها با روش پایش پارامتری

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 273-290

10.22101/JRIFST.2022.327161.1323

نرگس سامانیان؛ محبت محبی؛ سیدمحمدعلی رضوی؛ مهدی وریدی؛ جواد ابوالفضلی اصفهانی


درون‌پوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالب‌گیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آب‌پنیر و یوتا کاراگینان

دوره 12، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 15-28

10.22101/JRIFST.2022.315543.1299

آزاده صیادی؛ آرام بستان؛ رسول کدخدایی


خواص میکروبیولوژیکی، بیوشیمیایی و ارگانولپتیک دسر لبنی پروبیوتیک تولیدشده از شیر شتر و عصارۀ ریزپوشانی خوشاریزه

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 183-198

10.22101/JRIFST.2022.330136.1338

فاطمه کلهر؛ فرزانه عبدالملکی


تأثیر روش‎های ریزپوشانی و کوپیگمانتاسیون بر بهبود پایداری حرارتی عصارۀ بتالائینی چغندرقرمز و کاربرد آن در نوشیدنی مدل

دوره 10، شماره 3، آذر 1400، صفحه 325-340

10.22101/JRIFST.2021.317714.1300

حامد صابریان؛ وحید پاسبان نوقابی


بررسی رهایش کافئین از کلوئیدوزوم هیدروژل در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان و آنالیز دستگاهی میکروکپسول

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 141-154

10.22101/JRIFST.2021.262924.1211

زینب رضایی؛ محبت محبی؛ محمدرضا امیریوسفی


ارزیابی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم پوشش‌دهی‌شده در سوسپانسیون سین‌بیوتیک در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ سیستم گوارش

دوره 9، شماره 3، مهر 1399، صفحه 323-338

10.22101/JRIFST.2020.245287.1181

متینا یکتا؛ وحید حکیم زاده


استفاده از ترکیبات دیوارۀ صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین جهت ریزپوشانی و رهایش سریع ترکیبات مؤثرۀ اسانس هل در بزاق

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 57-72

10.22101/JRIFST.2019.09.22.e1071

مصطفی شهیدی؛ محمد ملاویسی


ریزپوشانی ویتامین D با استفاده از موسیلاژ شاهی و ایزولۀ پروتئین سویا به روش توده‌سازی مرکب

دوره 8، شماره 3، مهر 1398، صفحه 225-234

10.22101/JRIFST.2019.09.17.832

نفیسه جانثاری؛ میلاد فتحی؛ سید جمال مشتاقیان؛ علیرضا عباس پورراد


ریزپوشانی توأم روغن ماهی و ویتامین E به روش کوآسرواسیون ترکیبی و بهینه‌‌یابی کارایی آن با روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 53-66

10.22101/jrifst.2019.04.30.815

فاطمه میرزایی کلایی؛ سید علی جعفرپور


بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصارۀ ریزپوشانی‌شدۀ پوست انگور قرمز سردشت و بررسی پایداری آن در ماست

دوره 7، شماره 3، مهر 1397، صفحه 241-254

10.22101/JRIFST.2018.10.20.731

سارا متینی؛ سیدعلی مرتضوی؛ علیرضا صادقیان؛ اکرم شریفی


بررسی ویژگی‌های جریان‌پذیری پودر عصارۀ سماق ریزپوشانی‌شده و خشک‌شده به ‌روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی

دوره 7، شماره 3، مهر 1397، صفحه 281-296

10.22101/JRIFST.2018.10.20.734

نسرین ملکی زاده؛ سیدهادی پیغمبر دوست؛ عارف اولادغفاری؛ خشایار سرابندی


بررسی خصوصیات کیفی و زنده‌مانی باکتری‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در نان پروبیوتیک

دوره 7، شماره 3، مهر 1397، صفحه 337-352

10.22101/JRIFST.2018.10.20.738

مرضیه حسینی نژاد؛ عباس عابدفر


اثر نوع دیواره و روش ریزپوشانی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ریزکپسول‌های روغن‌ماهی

دوره 7، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 13-28

10.22101/JRIFST.2018.05.19.712

بهاره شعبانپور؛ بهار مهراد؛ پرستو پورعاشوری؛ سید مهدی جعفری


استخراج و ریزپوشانی کپسایسینویدهای اولئورزین فلفل قرمز

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 219-232

10.22101/JRIFST.2015.11.22.433

بی بی مرضیه رضوی زاده؛ رسول کدخدایی؛ زینب زعفرانی


مقایسه ویژگی‌های ریزکپسول‌های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک‌کن پاششی و خشک‌کن انجمادی

دوره 3، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 97-114

10.22101/JRIFST.2014.08.23.321

بی بی مرضیه رضوی زاده؛ فائزه خان محمدی؛ سید ناصر عزیزی


تأثیر غلظت‌های مختلف مالتودکسترین و پلی وینیل پیرولیدون بر پایداری ترکیبات مؤثره‌ی ریزپوشانی شده‌ی زعفران با روش خشک کن پاششی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 241-254

10.22101/JRIFST.2013.03.15.142

آزاده کمالی؛ پروین شرایعی؛ راضیه نیازمند؛ سودابه عین افشار