کلیدواژه‌ها = فراصوت
تأثیر پیش‌تیمار فراصوت-خلأ بر سینتیک خشک‌کردن و ویژگی‌های فیزیکی فلفل‌سبز تند

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 305-312

10.22101/JRIFST.2023.362629.1395

ثمین ایروانی؛ مهشید جهادی؛ مولود نورانی


تأثیر روش‌های استخراج پیوسته و مجزا بر بازده و کیفیت پروتئین و کلروفیل استخراجی از ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina Platensis)

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 209-222

10.22101/JRIFST.2022.340779.1356

ساناز اورجه؛ پرستو پورعاشوری؛ بهاره شعبانپور؛ سیدولی حسینی


تأثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنزیم پراکسیداز و شاخص‌های رنگی آب هویج

دوره 3، شماره 3، آبان 1393، صفحه 267-282

10.22101/JRIFST.2014.10.23.336

علی ایاسه؛ محمد علیزاده؛ محسن اسمعیلی؛ عباس مهرداد؛ یوسف جوادزاده


تأثیر پیش‌تیمار با فراصوت و آنزیم‌بری روی جذب روغن سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 323-338

10.22101/JRIFST.2014.03.01.243

الهام رزاق پور؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده