فراوری مواد غذایی
تجزیه‌و‌تحلیل عملکرد و صرفه‌جویی در انرژی ظرف پخت بهبودیافته

آمول توکارام وقمود؛ انیرانداها بهالچاندارا پندیت؛ دهانجی مهادعو کاله

دوره 11، شماره 4 ، بهمن 1401، ، صفحه 383-396

https://doi.org/10.22101/jrifst.2022.343637.1362

چکیده
  پژوهش حاضر توسعه و بهینه‌سازی سیستم‌های پخت و پز و گرمایش را بررسی می‌کند. یک پروتکل آزمایشی برای دستیابی به سیستم‌های پخت و پز کم‌مصرف با تجمیع اجاق گاز و متعلقات آن ایجاد شد. در روش پخت معمولی، یک قابلمه یا ماهیتابه را مستقیم روی شعله قرار می‌دهند و بازده حرارتی این سیستم‌ها بین 20 تا 25 درصد است. افزایش بهره‌وری تا 70 درصد یا بیشتر ...  بیشتر

فراوری مواد غذایی
مدل‌سازی لایۀ نازک و ویژگی‌های خشک‌کردن خورشیدی خشک‌کن خورشیدی ترکیبی فتوولتائیک حرارتی هم‌رفتی اجباری (PV-T) با کمک جمع‌کنندۀ لولۀ تخلیه‌شده برای خشک‌کردن برش‌های سیب‌زمینی تیمارنشده

ای‌آر. اومایل سونداری؛ ویرامانیپریا ای.

دوره 11، شماره 3 ، آذر 1401، ، صفحه 319-334

https://doi.org/10.22101/JRIFST.2022.335542.1343

چکیده
  در پژوهش حاضر، یک خشک‌کن خورشیدی حرارتی فتوولتائیک ترکیبی هم‌رفتی اجباری (PV-T) با کمک یک جمع‌کنندۀ لولۀ تخلیه (ETC) برای بررسی خشک‌شدن لایۀ نازک برش‌های سیب‌زمینی راه‌اندازی شده است. آزمایش خشک‌کردن با روش سنتی خشک‌کردن خورشیدی بدون سیستم PV-T تحت شرایط هواشناسی تانجاور، تامیلنادو مقایسه شده است. میزان رطوبت اولیۀ برش‌های سیب‌زمینی ...  بیشتر