موضوعات = %D8%B1%DB%8C%D8%B2 %D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%86%DB%8C %D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF %D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C
ریزپوشانی اسانس رزماری با الکتروپاشش: ارزیابی ویژگی ها و خواص ضد قارچی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 اردیبهشت 1403

10.22101/jrifst.2024.421841.1530

محمد امین میری؛ مهدی پیرنیا؛ علی گنجعلی؛ شیراحمد سارانی؛ مجتبی کیخا صابر


مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانی‌شده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان و حین نگهداری و بهینه‌یابی ویژگی‌های ریزکپسول‌ها با روش پایش پارامتری

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 273-290

10.22101/JRIFST.2022.327161.1323

نرگس سامانیان؛ محبت محبی؛ سیدمحمدعلی رضوی؛ مهدی وریدی؛ جواد ابوالفضلی اصفهانی


بهبود خواص بافتی و افزایش زنده‌مانی پروبیوتیک‌های ماست توسط میکروکپسول‌های ژلاتین-مالتودکسترین بارگذاری‌شده با آلفا-توکوفرول

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 385-396

10.22101/JRIFST.2023.377508.1423

بهنام نامی؛ اکرم یدی؛ محمد ملاویسی


درون‌پوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالب‌گیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آب‌پنیر و یوتا کاراگینان

دوره 12، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 15-28

10.22101/JRIFST.2022.315543.1299

آزاده صیادی؛ آرام بستان؛ رسول کدخدایی


آماده‌سازی نانولیپوزوم‌های حامل فیکوبیلی‌پروتئین مستخرج از جلبک قرمز با پوشش پلی‌مری کیتوزان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 109-122

10.22101/JRIFST.2021.299415.1270

امیر حق دوست؛ لیلا گلستان؛ مریم حسنی؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ سیداحمد شهیدی


بهینه‌یابی سیستم‌های حجم دهندۀ روغن بر پایۀ اینولین، صمغ فارسی و آلژینات با روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 123-140

10.22101/JRIFST.2021.296541.1261

بیتا محمدعلمی؛ اکرم آریان‌فر؛ علی محمدی ثانی؛ سارا ناجی طبسی


بررسی خصوصیات ضدمیکروبی نانوالیاف گلیادین حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و اثر آن بر افزایش زمان ماندگاری فیلۀ دودی ماهی سالمون

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 141-154

10.22101/JRIFST.2022.326416.1321

زهره بهرامی؛ احمد پدرام نیا؛ محمدرضا سعیدی اصل؛ محمد آرمین؛ مجتبی حیدری مجد


خواص میکروبیولوژیکی، بیوشیمیایی و ارگانولپتیک دسر لبنی پروبیوتیک تولیدشده از شیر شتر و عصارۀ ریزپوشانی خوشاریزه

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 183-198

10.22101/JRIFST.2022.330136.1338

فاطمه کلهر؛ فرزانه عبدالملکی