موضوعات = تکنولوژی مواد غذایی- فراورده ‎های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده ‎های آنها
تعیین ارزش غذایی و ماندگاری برگر تلفیقی (ماهی کپور علفخوار- گوشت قرمز ) در سردخانه 18- درجه سلسیوس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 مرداد 1402

10.22101/jrifst.2023.387259.1441

پروین کاویانی؛ بابک کرمی


Nutritional Profile, Antioxidant Capacity and Physicochemical Properties of Processed Labeo bata

دوره 13، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 27-36

10.22101/jrifst.2023.353563.1381

Kumarakuru K؛ Vasanthakumari Paarree؛ Sundar K؛ Javith Hussain A


ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروس‌دریایی کاتوستیلوس تاگی

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 169-180

10.22101/JRIFST.2022.343702.1364

نجمه حمیدیان؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری؛ پریسا حسین خضری


تأثیر پیش‌تیمار امواج اولتراسوند بر ویژگی‌های عملکردی پودر سفیدۀ تخم‌مرغ خشک‌شده به روش انجمادی

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 181-190

10.22101/JRIFST.2023.376052.1417

مهرنوش برهانی اصفهانی؛ محمد گلی؛ مجید طغیانی


بررسی ارزش غذایی، ویژگی‌های میکروبی و حسی پودر استخوان ماهی کپور نقره‌ای (Hipophthalmichthys molitrix) پرورشی

دوره 12، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 105-120

10.22101/JRIFST.2022.354652.1382

مینا سیف زاده


بهبود همبرگر فراسودمند باکمک شبه‌غلات و مطالعۀ خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی آنها

دوره 11، شماره 3، آذر 1401، صفحه 247-256

10.22101/JRIFST.2022.300264.1273

فرشته بهمنیار؛ سیده مرضیه حسینی؛ لیلا میرمقتدایی؛ سعیده شجاعی علی‌آبادی