موضوعات = ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی
Estimation of Fisetin in Strawberry (Fragaria ananassa) by UV-Vis Spectrophotometry

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 دی 1401

10.22101/jrifst.2022.341609.1363

R.B Revu؛ Subhadip Chakraborty؛ Gita Surisetty


بررسی تأثیر تزریق داخل تخم مرغی روغن بذر کتان بر ویژگی های کیفی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و پروفایل اسیدهای چرب گوشت سینه جوجه گوشتی یکروزه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 اسفند 1401

10.22101/jrifst.2023.368949.1406

سارا بلوایه؛ راضیه پرتوی؛ بهرخ مرزبان؛ شهره عالیان سماک‌خواه


Retraction: Assessment of postharvest loss of avocado at producers level (Case of Wolaita and KembataTembaro Zones)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 اردیبهشت 1402

10.22101/jrifst.2023.382675.1431

Abera Abebe


استفاده از روش کچرز اصلاح‌شده برای استخراج حشره‌کش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 155-168

10.22101/JRIFST.2022.354586.1383

آسیه مددی؛ زیبا حسین پور؛ زهرا طالب پور؛ غزاله عابدی؛ وحیده مهدوی


اثر ژلاتین و نانولیپوزوم اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) بر ویژگی‌های کیفی سوریمی

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 215-230

10.22101/JRIFST.2023.373987.1413

سحر اسمی پور نورآبادی؛ لاله رومیانی


استفاده از نانوامولسیون اسانس هستۀ انگورقرمز(Vitis vinifera) به‌منظور بهبود شاخص‌های شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیلۀ مرغ بسته‌بندی‌شدۀ تازه در دمای یخچال

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 169-182

10.22101/jrifst.2022.328783.1331

مریم قنبری؛ عباسعلی مطلبی؛ نوردهر رکنی؛ امیرعلی انوار