دوره و شماره: مقالات آماده انتشار

مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینمالدهید ریزپوشانی‌شده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان و حین نگهداری و بهینه‌یابی ویژگی‌های ریزکپسول‌ها با روش پایش پارامتری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 فروردین 1401

10.22101/JRIFST.2022.327161.1323

نرگس سامانیان؛ محبت محبی؛ سید محمدعلی رضوی؛ مهدی وریدی؛ جواد ابوالفضلی اصفهانی


امکان‌سنجی تشخیص و درجه‌بندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین‌بردار پشتیبان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 22 فروردین 1401

10.22101/JRIFST.2022.275507.1234

مقداد تکلوزاده؛ محبت محبی؛ مسعود تقی زاده


Estimation of Fisetin in Strawberry (Fragaria ananassa) by UV-Vis Spectrophotometry

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 دی 1401

10.22101/jrifst.2022.341609.1363

R.B Revu؛ Subhadip Chakraborty؛ Gita Surisetty


Nutritional profile, antioxidant capacity and physicochemical properties of processed Labeo bata

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 اسفند 1401

10.22101/jrifst.2023.353563.1381

KUMARAKURU K؛ VASANTHAKUMARI PAARREE؛ SUNDAR K؛ JAVITH HUSSAIN A


بررسی تأثیر تزریق داخل تخم مرغی روغن بذر کتان بر ویژگی های کیفی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و پروفایل اسیدهای چرب گوشت سینه جوجه گوشتی یکروزه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 اسفند 1401

10.22101/jrifst.2023.368949.1406

سارا بلوایه؛ راضیه پرتوی؛ بهرخ مرزبان؛ شهره عالیان سماک‌خواه


Kinetic modelling of Okra and Gracilariacorticatahydrocolloid mucilage polysaccharides

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 فروردین 1402

10.22101/jrifst.2023.349221.1378

Ramesh Subramani؛ Charumathi Pushparaj؛ ARCHANA GANESAN


Enterobacteriaceae in raw chicken meat and Salmonella enterica subsp. diarizonae as the First Report in Iraq

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 فروردین 1402

10.22101/jrifst.2023.357467.1388

Ameer Salem El-Esawi؛ Zeina Taleb Al-Salami؛ Salah Mahdi Al-Jannah؛ Khawlah Abdallah Salman


Development of Pastilles containing Fermented Garlic to Improve Acceptability and Health Benefits for The Elderly in a Post-Vaccination Program

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 فروردین 1402

10.22101/jrifst.2023.363603.1398

Annis Catur Adi؛ Heni Rachmawati؛ Emyr Reisha Ishaura؛ Farapti Farapti؛ Wizara Salisa؛ Mohammad Fahmi Rasyidi؛ Nuthathai Sutthiwong


Physicochemical and Retrogradation Properties of Fermented Melinjo (Gnetum gnemon) Seed Flour

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 فروردین 1402

10.22101/jrifst.2023.374001.1415

Tri Agus Siswoyo؛ Tri Ardyati؛ Keizo HOSOKAWA؛ Akihiro OHARA


بهینه یابی و تعیین خصوصیات فیلم ضد میکروبی حاصل از هیدروکلوئید دانه اسفرزه همراه با نایسین و EDTA با روش سطح پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 فروردین 1402

10.22101/jrifst.2023.367074.1403

شکوفه حیدری؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ محمدرضا عبدالهی مقدم


تاثیر پیش‌تیمار فراصوت – خلأ بر سینتیک خشک‌کردن و ویژگی‌های فیزیکی فلفل سبز تند

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 فروردین 1402

10.22101/jrifst.2023.362629.1395

ثمین ایروانی؛ مهشید جهادی؛ مولود نورانی


بهینه سازی نابودی میکروارگانیسم و بررسی تغییرات کیفی شیر بطری شده تحت تیمار پلاسمای سرد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 فروردین 1402

10.22101/jrifst.2023.378738.1422

آزاده رنجبر ندامانی


اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه (Ferula gummosa Boiss) بر افزایش زمان ماندگاری میگو (Litopenaeus vannamei) در دمای یخچالی (1 ± 4 درجه سانتیگراد)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 فروردین 1402

10.22101/jrifst.2023.380753.1427

مجتبی حیدری مجد؛ مهدیه شفقت؛ فاطمه غفران مکشوف


تاثیر افزودنی شیرین کننده بر خواص فیزیکوشیمیایی بیسکویت موکاف-پدادا برای میان وعده جایگزین دیابت ملیتوس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 فروردین 1402

10.22101/jrifst.2023.387119.1443

جاریة جاریة؛ سری وینارتی؛ یولیا ساروفا؛ دیان رزا ویجیانتی


طراحی و تجزیه و تحلیل جعبه ویلسون برای استخراج ژلاتین از پوست ماهی شاهی سیاه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 فروردین 1402

10.22101/jrifst.2022.360993.1391

سیوامانی سلواراجو؛ بالاکریشنا پیلای سانکاری نوین پراساد؛ آزوسینا کوئنتو


بررسی تاثیر افزودن عصاره گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 فروردین 1402

10.22101/jrifst.2023.376105.1419

الهام مهدیان؛ محمدرضا رادنیا؛ علی محمدی ثانی؛ محمدعلی حصاری نژاد


Retraction: Assessment of postharvest loss of avocado at producers level (Case of Wolaita and KembataTembaro Zones)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 اردیبهشت 1402

10.22101/jrifst.2023.382675.1431

Abera Abebe


کاربرد آنالیز تصویر در تشخیص محتوای کروسین سلول‌های حاصل از کشت بنه زعفران تحت شرایط مختلف فیزیولوژیکی و شیمیایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 خرداد 1402

10.22101/jrifst.2023.375070.1414

سمیه امینی؛ خدایار همتی؛ سید مهدی زیارت نیا


تعیین ارزش غذایی و ماندگاری برگر تلفیقی (ماهی کپور علفخوار- گوشت قرمز ) در سردخانه 18- درجه سلسیوس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 مرداد 1402

10.22101/jrifst.2023.387259.1441

پروین کاویانی؛ بابک کرمی


پیش بینی ماندگاری میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در شرایط انجماد بر اساس مدل آرنیوس و شبکه عصبی مصنوعی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 مرداد 1402

10.22101/jrifst.2023.391376.1450

لاله رومیانی؛ الهام عیسوند حیدری


بررسی اثر تیمار حرارتی بر خواص ضد میکروبی اسانس اویشن شیرازی و دارچین در برابر میکروارگانیسم‌های اصلی فساد نان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 مرداد 1402

10.22101/jrifst.2023.376953.1435

سیدجواد حسینی؛ مصطفی شهیدی؛ محبوبه سرابی جماب؛ حسین زمانی؛ غلام حسین ظهوری