Effect of Process Temperature and Vacuum Pressure on the Evaporation Rate of Water in the Production of Arenga Liquid Sugar

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 آبان 1402

10.22101/jrifst.2023.382932.1432

Erwin Erwin؛ Slamet Wiyono؛ Hilmi Maulanayusuf


Comparison of conventional solvent, enzyme and ultrasound assisted extractions on phenolics and bioactivities of Symplocos cochinchinensis leaves

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 آبان 1402

10.22101/jrifst.2023.390248.1446

Trang Nguyen


Mixture Design Approach on Mushroom-Berry Drink Formulation: Optimization based on Physicochemical Characteristics, Antioxidant Activities and Sensory Properties

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 آبان 1402

10.22101/jrifst.2023.384635.1437

Risda Yulianti؛ Yang-Chia Shih