با توجه به سیاستهای جدید نشریه، از ابتدای سال 1402 کلیه مقالات به زبان انگلیسی دریافت میشود.
نشریۀ پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی با درجۀ علمی، با هدف طرح مسائل علمی نو و معرفی دستاوردهای جدید پژوهشی محققان در عرصۀ علوم و صنایع غذایی، ایجاد فرصت مناسب جهت تبادل اندیشه و همکاری بیشتر بین پژوهشگران، دانشگاهیان، کارشناسان و صاحبان صنایع منتشر میشود. این فصلنامه مقالات کامل پژوهشی و نوآورانه و همچنین مقالات مروری مرتبط با حوزههای مختلف علوم و صنایع غذایی که برای اولین بار ارائه میگردند را پس از طی مراحل داوری علمی و تخصصی پذیرفته و منتشر مینماید.
لطفا در صورت نیاز با شماره 09366705437 تماس حاصل فرمایید.
نویسندگان سایر کشورها میتوانند از طریق تلگرام با شماره 09363317957 تماس حاصل فرمایند.
صفحه 121-136
10.22101/JRIFST.2022.329733.1328
محمدعلی حصاری نژاد؛ سید مهدی میرزابابائی؛ عمر سعد توکر؛ سمیرا یگانه زاد
صفحه 137-154
10.22101/JRIFST.2022.333324.1335
معصومه حیدری قره چشمه؛ اکرم آریان فر؛ الهام مهدیان؛ سارا ناجی طبسی
صفحه 155-168
10.22101/JRIFST.2022.354586.1383
آسیه مددی؛ زیبا حسین پور؛ زهرا طالب پور؛ غزاله عابدی؛ وحیده مهدوی
صفحه 169-180
10.22101/JRIFST.2022.343702.1364
نجمه حمیدیان؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری؛ پریسا حسین خضری
صفحه 181-190
10.22101/JRIFST.2023.376052.1417
مهرنوش برهانی اصفهانی؛ محمد گلی؛ مجید طغیانی
صفحه 191-204
10.22101/JRIFST.2023.346541.1371
آیسان ایزانلو؛ علیرضا صادقی ماهونک
صفحه 205-214
10.22101/JRIFST.2023.330383.1393
زینب رفتنی امیری؛ ذاکر آقاکشی پور
صفحه 215-230
10.22101/JRIFST.2023.373987.1413
سحر اسمی پور نورآبادی؛ لاله رومیانی
صفحه 231-244
10.22101/JRIFST.2023.371107.1410
ابوالفضل پهلوانلو؛ محبوبه سرابی جماب؛ منا کاوه؛ سید مهدی زیارت نیا
صفحه 245-258
10.22101/JRIFST.2023.373985.1411
محمدرضا عبدالهی مقدم؛ مصطفی شهیدی نوقابی
جهت مشاهده تعداد ارجاعات و h-index نشریه در googlescholar اینجا کلیک کنید.
آمار و ارقام
تعداد مقالات ارسال شده | 534 |
تعداد مقالات پذیرش شده | 151 |
نرخ پذیرش مقالات | 28 |
میانگین زمان پذیرش (روز) | 131 |
تعداد نویسندگان | 905 |
تعداد دوره ها | 12 |
تعداد شماره ها | 46 |
شمار بازدید | 214,749 |
شمار دانلود | 436.96 |
تعداد پایگاههای نمایهشده | 17 |