امینینیا، ه.، رضوی، س. و عیوضزاده، ا. (1395). تولید نوشیدنی فراسودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک. فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران، 13(51)، 103-111.
توتونچی، پ. (1392). ارزیابی امکان تولید آب انگور قرمز پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی 431. (پایاننامه کارشناسی ارشد منتشرنشده)، دانشگاه تبریز.
ذوقی، آ.، خسرویدارانی، ک.، سهرابوندی، س.، عطار، ح. و علوی، س. (1398). تأثیر پروبیوتیک ها بر کاهش میزان پاتولین موجود در آب سیب سین بیوتیک. علوم غذایی و تغذیه، 16(تابستان 98)، 5-16.
سهرابوندی، س.، مرتضویان، س.، جهانی، ح.، ایوانی، م.، نعمتالهی، آ. و کمیلیفنود، ر. (1394). بررسی اثر برخی پریبیوتیکها بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب پرتقال رژیمی. فصلنامه علمی پژوهشی زیست پزشکی جرجانی، 3(1)، 16-31.
شجاع، آ.، قاسم نژاد، م. و مرتضوی، س. ا. (1390). تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت پس از برداشت میوه پرتقال های تامسون ناول و خونی در طی انبارداری. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 25(2)، 147-155.
شیخقاسمی، ش. و زمردی، ش. (1392). تاثیر کپسوله کردن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب سیب در طول نگهداری در دمای محیط. مجله علوم غذایی و تغذیه، 11(3)، 81-90.
عباسنیا، ش.، تیموری، ف.، مرادپور، م.، درخشان، م. و قزوینی، ک. (1395). ارزیابی تاثیر ضدباکتریایی ژل بهداشت دست در غلظتهای مختلف باکتری. مجله دانشکده کشاورزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، 59(6)، 312-321.
محمدی، ر.، ذبیحزاده، م.،, دلشادیان، ز.، سرلک، ز.، مرتضویان، س. و حسینی، م. (1395). بررسی ویژگیهای بیوشیمیایی و میکروبیولوژیک سویههای مختلف پروبیوتیک در نوشیدنی مالت طی دوره نگهداری یخچالی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 11(3)، 53-62.
Abbasnia, S., Teymouri, F., Moradpour, M., Derakhshan, M., & Ghazvini, K. (2017). Evaluation Of Antibacterial Effect Of Hand Hygiene Gel On Different Concentrations Of Bacteria. Medical Journal Of Mashhad University Of Medical Sciences, 59(6), 312-321. (in Persian)
Amini niya, H., & Razavi, S. H. (2016). Producing celery juice as functional drink by lactic acid bacteria. Food Science and Technology, 13(51), 103-111. (in Persian)
AOAC. (1999). Official methods of analysis of the association of official analytical chemists, . AOAC International, Gaithersburg.
Arena, E., Fallico, B., & Maccarone, E. (2001). Evaluation of antioxidant capacity of blood orange juices as influenced by constituents, concentration process and storage.
Food Chemistry, 74(4), 423-427. doi:
https://doi.org/10.1016/S0308-8146(01)00125-X
Bicas, J. L., & Pastore, G. M. (2007). Isolation and screening of d-limonene-resistant microorganisms. Brazilian Journal of Microbiology, 38(3), 563-567.
Brewster, L. C., Hasegawa, S., & Maier, V. P. (1976). Bitterness prevention in citrus juices. Comparative activities and stabilities of the limonoate dehydrogenases from Pseudomonas and Arthrobacter.
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 24(1), 21-24. doi:
https://doi.org/10.1021/jf60203a041
Dahdouh, L., Wisniewski, C., Ricci, J., Vachoud, L., Dornier, M., & Delalonde, M. (2016). Rheological study of orange juices for a better knowledge of their suspended solids interactions at low and high concentration.
Journal of Food Engineering, 174, 15-20. doi:
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2015.11.008
Kaur, M., Sahota, P., Sharma, N., Kaur, K., & Sood, B. (2018). Enzymatic production of debittered kinnow juice and beverage. Int J Curr Microbiol App Sci, 7, 1180-1186.
Kola, O., Kaya, C., Duran, H., & Altan, A. (2010). Removal of limonin bitterness by treatment of ion exchange and adsorbent resins.
Food Science and Biotechnology, 19(2), 411-416. doi:
https://doi.org/10.1007/s10068-010-0058-2
Liu, F., Zhang, X., Zhao, L., Wang, Y., & Liao, X. (2016). Potential of high-pressure processing and high-temperature/short-time thermal processing on microbial, physicochemical and sensory assurance of clear cucumber juice.
Innovative Food Science & Emerging Technologies, 34, 51-58. doi:
https://doi.org/10.1016/j.ifset.2015.12.030
Milind, P., & Chaturvedi, D. (2012). Anti-alzheimer potential of orange juice. International Research Journal of Pharmacy, 3(9), 312-316.
Mohammadi, R., Zabihzadeh, M., Delshadian, Z., Sarlak, Z., Mortazavian, A., & Hosseini, M. (2016). Study on the Biochemical and Microbiological Characteristics of Several Probiotic Strains in Non-Alcoholic Beer during Storage Period. Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food Technology, 11(3),53-62. (in Persian)
Pasdar, N., & Mohammadi, M. (2012, September).
Production and stabilization of nanjinase enzymes with Aspergillus niger for the de-bittering of citrus juices. Paper presented at the 3
rd National Conference on Iranian Agricultural Biotechnology (Plant, Animal and Industrial), Mashhad, September 3
rd.
https://www.civilica.com/Paper-AGRIBIOTECH03-AGRIBIOTECH03_112.html (in Persian)
Patil, M. B., & Dhake, A. B. (2014). Debittering of citrus fruit juice by naringinase of Penicillium purpurogenum. International Journal Engineering. Research Science & Technology, 3(2), 266-270.
Pereira, A. L. F., Maciel, T. C., & Rodrigues, S. (2011). Probiotic beverage from cashew apple juice fermented with Lactobacillus casei.
Food Research International, 44(5), 1276-1283. doi:
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2010.11.035
Premi, B., Lal, B., & Joshi, V. (1994). Distribution pattern of bittering principles in Kinnow fruit. Assn Food Scient Techn India Central Food Technol Res Inst, Mysore 570013, India, 31(2), 140-141.
Puri, M., Marwaha, S. S., Kothari, R. M., & Kennedy, J. F. (1996). Biochemical Basis of Bitterness in Citrus Fruit Juices and Biotech Approaches for Debittering.
Critical Reviews in Biotechnology, 16(2), 145-155. doi:
https://doi.org/10.3109/07388559609147419
Roy, A., & Saraf, S. (2006). Limonoids: Overview of Significant Bioactive Triterpenes Distributed in Plants Kingdom.
Biological and Pharmaceutical Bulletin, 29(2), 191-201. doi:
https://doi.org/10.1248/bpb.29.191
Sharma, R., & Bansal, G. G. (2007).
Studies on Limonin Biotransformat Ion by Pseudomonas Putida. (Master thesis), Department Of Biotechnology And Enviromental Sciences. Retrieved from
http://hdl.handle.net/123456789/283
Sheikh Ghasemi, S., & Zomorodi, S. (2014). The Effect of Microencapsulation on Survival of lactobacillus acidophilus and on the Quality Characteristics of Apple Juice During Storage at Ambient Temperature. Journal of Food Technology & Nutrition, 11(3), 81-90. (in Persian)
Shojah, A., Ghasemnezhad, M., & Mortazavi, S. N. (2011). The changes of antioxidant caoacity and pot harvest quality thomson navel and blood orange fruits during storage. Journal of Horticulture Science (Agricultural Sciences and Technology), 25(2), 147-155. (in Persian)
Sohrabvandi, S., Mortazavian, S. A. M., Jahani, H., Eivani, M. J., Nematollahhi, A., & Komeili, R. (2015). Study the Effect of Some Prebiotics on Physicochemical and Sensory Properties of Dietary Orange Juice. Jorjani Biomedicine Journal, 3(1), 16-31. (in Persian)
Syed, H., Ghatge, P., Machewad, G., & Pawar, S. (2012). Studies on preparation of squash from sweet orange. Open Access Scientific Reports, 1(6), 185-187.
Taneja, D. (2007).
Biochemical studies on limonin biotransformation by Pseudomonas putida. (Master of Science), Citeseer. Retrieved from
https://citeseerx.ist.psu.edu
Totonchi, P. (2013). Probiotic organic red grape juice produced by Lactobacillus Acidophilus and Lactobacillus Caesi. (Unpublished Master's thesis), Tabriz University. (in Persian)
Vaks, B., & Lifshitz, A. (1981). Debittering of orange juice by bacteria which degrade limonin.
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 29(6), 1258-1261. doi:
https://doi.org/10.1021/jf00108a039
Yahyaei, S. Z. (2015). Production of beverage based on probiotic fermented mixture of malt extract and red fruit juices. Advances in Environment Biology, 9(2), 762-769.
Yoon, J.-H., Kang, S.-J., Lee, C.-H., & Oh, T.-K. (2005). Marinicola seohaensis gen. nov., sp. nov., isolated from sea water of the Yellow Sea, Korea. International journal of systematic and evolutionary microbiology, 55(2), 859-863.
Zandi, M. M., Hashemiravan, M., & Berenjy, S. (2016). Production of probiotic fermented mixture of carrot, beet and apple juices. Journal of Paramedical Sciences, 7(3), 17-23.
Zoghi, A., Khosravi-Darani, K., Sohrabvandi, S., Attar, H., & Alavi, S. A. (2019). Effect of Probiotics on Patulin Content Reduction of Synbiotic Apple Juice. Journal of Food Technology and Nutrition, 16(3), 5-16. (in Persian)
ارسال نظر در مورد این مقاله