حجتی، م.، رضوی، س.، رضایی، ک. ا.، و گیلانی، ک. (1392). اثر ترکیب دیواره بر ویژگیهای کانتاگزانتین طبیعی ریزپوشانی شده به روش خشککن پاششی. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 45-54.
خطیبزاده، م.، و جعفرزاده، م. (1395، اردیبهشت).
کوپیگمانتاسیون آنتوسیانین گلبرگزعفران با اسیدهای آلی و بررسی اثر pH ، غلظت و نوع کوپیگمنت بر آن. ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی، تهران، ایران.
https://civilica.com/doc/477866
شعبانپور، ب.، مهراد، ب.، پورعاشوری، پ.، و جعفری، س. (1397). اثر نوع دیواره و روش ریزپوشانی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ریزکپسولهای روغنماهی.
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(1)، 13-28. doi:
http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2018.05.19.712
غزالی، ا. س.، قرهخانی، م.، و همیشهکار، ح. (1398). بررسی ویژگیهای فیزیکی و آنتیاکسیدانی ریزکپسولهای حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشککردن پاششی.
فناوریهای جدید در صنعت غذا، 6(3)، 441-453. doi:
https://dx.doi.org/10.22104/jift.2018.2603.1614
قرآنی، ب.، کدخدایی، ر.، و آلحسینی، ع. (1396). تأثیر نوع بیوپلیمر، دما و رطوبت نسبی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری ترکیبات زیست فعال زعفران ریزپوشانی شده. مجله علوم و صنایع غذایی ایران، 14(64)، 127-142.
کمالی، آ.، شرایعی، پ.، نیازمند، ر.، و عینافشار، س. (1391). تأثیر غلظتهای مختلف مالتودکسترین و پلی وینیل پیرولیدون بر پایداری ترکیبات مؤثرهی ریزپوشانی شدهی زعفران با روش خشک کن پاششی.
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(4)، 241-254. doi:
https://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2013.03.15.142
نجفنجفی، م.، کدخدایی، ر.، مرتضوی، س.، و طباطبایییزدی، ف. (1389). بررسی تأثیر بر هم کنش100 Hi-Cap و Tween 80 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول تهیه شده از آن.
نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(4)،. doi:
https://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v6i4.9282
وطنخواه لطفآبادی، ش.، مرتضوی، س.، یگانهزاد، س.، و صادقیان، ع. (1396). بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعمدار.
فناوریهای جدید در صنعت غذا، 5(2)، 159-176. doi:
https://dx.doi.org/10.22104/jift.2017.512
Akbas, E., Kilercioglu, M., Onder, O. N., Koker, A., Soyler, B., & Oztop, M. H. (2017). Wheatgrass juice to wheat grass powder: Encapsulation, physical and chemical characterization.
Journal of Functional Foods, 28, 19-27. doi:
https://doi.org/10.1016/j.jff.2016.11.010
Akhavan Mahdavi, S., Jafari, S. M., Assadpoor, E., & Dehnad, D. (2016). Microencapsulation optimization of natural anthocyanins with maltodextrin, gum Arabic and gelatin.
Int J Biol Macromol, 85, 379-385. doi:
https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2016.01.011
Chaiklahan, R., Chirasuwan, N., & Bunnag, B. (2012). Stability of phycocyanin extracted from Spirulina sp.: Influence of temperature, pH and preservatives.
Process Biochemistry, 47(4), 659-664. doi:
https://doi.org/10.1016/j.procbio.2012.01.010
Ghazali, E. S., Gharekhani, M., & Hamishekar, H. (2019). Study physical and antioxidant properties of the microencapsules of Citrus aurantium extract prepared by spray drying method.
Innovative Food Technologies, 6(3), 441-453. doi:
https://dx.doi.org/10.22104/jift.2018.2603.1614 (in Persian)
Ghorani, B., Kadkhodai, R., & Alhosseini, A. (2016). The Effect of Biopolymer Type, Temperature and Relative Humidity on the Physicochemical Characteristics and Stability of Microencapsulated Bioactive Compounds of Saffron. Journal of food science and technology(Iran), 14(64), 142-127. (in Persian)
Hadiyanto, Christwardana, M., Sutanto, H., Suzery, M., Amelia, D., & Aritonang, R. F. (2018). Kinetic study on the effects of sugar addition on the thermal degradation of phycocyanin from Spirulina sp.
Food Bioscience, 22, 85-90. doi:
https://doi.org/10.1016/j.fbio.2018.01.007
Helgason, T., Bohn, H., Weiland, A., Sowa, C., & Gottschalk, T. (2016). United States Patent No. US20160324745A1
Heras-Roger, J., Alonso-Alonso, O., Gallo-Montesdeoca, A., Díaz-Romero, C., & Darias-Martín, J. (2016). Influence of copigmentation and phenolic composition on wine color.
Journal of food science and technology, 53(6), 2540-2547. doi:
https://doi.org/10.1007/s13197-016-2210-3
Hojjati, M., Razavi, S. H., Rezaei, K., & Gilani, K. (2011). Spray drying microencapsulation of natural canthaxantin using soluble soybean polysaccharide as a carrier.
Food Science and Biotechnology, 20(1), 63-69. doi:
https://doi.org/10.1007/s10068-011-0009-6 (in Persian)
Hundre, S. Y., Karthik, P., & Anandharamakrishnan, C. (2015). Effect of whey protein isolate and β-cyclodextrin wall systems on stability of microencapsulated vanillin by spray-freeze drying method.
Food Chemistry, 174, 16-24. doi:
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.11.016
Kamali, A., Sharayei, P., Niazmand, R., & Eynafshar, S. (2013). Effect of different concentration of maltodextrin and polyvinylpyrrolidone on stability of saffron’s effective compounds microencapsulated by spray drying.
Research and Innovation in Food Science and Technology, 1(4), 241-254. doi:
https://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2013.03.15.142 (in Persian)
Khatibzadeh, M., & Jafarzadeh, M. (2016, May).
Copygmentation of saffron petal anthocyanin with organic acids and evaluation of the effect of pH, concentration and type of copigment on it Paper presented at the 2
nd International Conference on Research Achievements in Chemistry & Chemical Engineering, Tehran, Iran, May 5, 2016.
https://civilica.com/doc/477866/ (in Persian)
Martelli, G., Folli, C., Visai, L., Daglia, M., & Ferrari, D. (2014). Thermal stability improvement of blue colorant C-Phycocyanin from Spirulina platensis for food industry applications.
Process Biochemistry, 49(1), 154-159. doi:
https://doi.org/10.1016/j.procbio.2013.10.008
Medina-Torres, L., Santiago-Adame, R., Calderas, F., Gallegos-Infante, J. A., González-Laredo, R. F., Rocha-Guzmán, N. E., . . . Manero, O. (2016). Microencapsulation by spray drying of laurel infusions (Litsea glaucescens) with maltodextrin.
Industrial Crops and Products, 90, 1-8. doi:
https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2016.06.009
Muhammad Farhadi, C., Aalami, M., Kadkhodaee, R., Maghsoudlou, Y., & Milani, E. (2018). Effect of thermosonication and thermal treatments on phytochemical stability of barberry juice copigmented with ferulic acid and licorice extract.
Innovative food science & emerging technologies, 50, 102-111. doi:
https://doi.org/10.1016/j.ifset.2018.09.004
Najaf Najafi, M., Kadkhodaee, R., Mortazavi, S. A., & Tabatabaei Yazdi, F. (2010). Influence of Hi-Cap 100 and Tween 80 Interaction on the Properties of Cardamom Oil–in-water Emulsion and its Microcapsules.
Iranian Food Science and Technology Research Journal, 6(4), -. doi:
https://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v6i4.9282 (in Persian)
Pang, S. F., Yusoff, M. M., & Gimbun, J. (2014). Assessment of phenolic compounds stability and retention during spray drying of Orthosiphon stamineus extracts.
Food Hydrocolloids, 37, 159-165. doi:
https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2013.10.022
Purnamayati, L., Dewi, E., & Kurniasih, R. (2018). Phycocyanin stability in microcapsules processed by spray drying method using different inlet temperature.
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science, 116, 012076. doi:
https://doi.org/10.1088/1755-1315/116/1/012076
Rahman, D. Y., Sarian, F. D., van Wijk, A., Martinez-Garcia, M., & van der Maarel, M. J. E. C. (2017). Thermostable phycocyanin from the red microalga Cyanidioschyzon merolae, a new natural blue food colorant.
Journal of Applied Phycology, 29(3), 1233-1239. doi:
https://doi.org/10.1007/s10811-016-1007-0
Santana, A. A., Cano-Higuita, D. M., de Oliveira, R. A., & Telis, V. R. N. (2016). Influence of different combinations of wall materials on the microencapsulation of jussara pulp (Euterpe edulis) by spray drying.
Food Chemistry, 212, 1-9. doi:
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.05.148
Shabanpour, B., Mehrad, B., Pourashouri, P., & jafari, s. m. (2018). The Effect of Wall Material and Encapsulation Method on Physicochemical Properties Micro-encapsulated Fish Oil.
Research and Innovation in Food Science and Technology, 7(1), 13-28. doi:
http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2018.05.19.712 (in Persian)
Tolun, A., Altintas, Z., & Artik, N. (2016). Microencapsulation of grape polyphenols using maltodextrin and gum arabic as two alternative coating materials: Development and characterization.
Journal of Biotechnology, 239, 23-33. doi:
https://doi.org/10.1016/j.jbiotec.2016.10.001
Tonon, R., Brabet, C., & Hubinger, M. (2008). Influence of process conditions on the physicochemical properties of açai (Euterpe oleraceae Mart.) powder produced by spray drying.
Journal of food engineering., 88(3), 411-418. doi:
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2008.02.029
Vatankhah Lotfabadi, S., Mortazavi, S. A., Yeganehzad, S., & Sadeghian, A. (2017). Evaluation of type and concentration of wall materials in D-Limonene microencapsulation to determination of optimum condition for flavored rock candy production.
Innovative Food Technologies, 5(2), 159-176. doi:
https://dx.doi.org/10.22104/jift.2017.512 (in Persian)
Zhang, S., Zhang, Z., Dadmohammadi, Y., Li, Y., Jaiswal, A., & Abbaspourrad, A. (2021). Whey protein improves the stability of C-phycocyanin in acidified conditions during light storage.
Food Chemistry, 344, 128642. doi:
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.128642
ارسال نظر در مورد این مقاله