قنبرزاده، ب، 1388. مبانی رئولوژی مواد و بیوپلیمرهای غذایی، انتشارات دانشگاه تهران، صفحات 78-75.
نجفی، ع.، شکرانی، ر.، شاهدی، م.، و نوری، ل. 1385. بررسی امکان تولید نوشابه چای سبز سرد از برگ چای سبز، مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، سال دوم، شماره 2 (پیاپی 4)، صفحات 11-1.
نجفی، ع.، شاهدی م.، شکرانی، ر.، و علاءالدینی، ب. 1388. بررسی امکان تولید و پایداری نوشیدنی چای سرد از خاک چای سیاه، مجله الکترونیک فرآوری و نگهداری مواد غذایی، جلد اول، شماره اول، صفحات 29-13.
شعاع حسنی، ع.ر.، حمدی، ک.، اردوزاده، ن.، قائمی، ا.، و محمدی، ع. 1388. اثر مهارکنندگی عصارههای اتیل استاتی چای سبز و سیاه بر هلیکوباکترپیلوری عامل زخمهای معده، مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، سال سیزدهم، شماره 4 (پیاپی 53)، صفحات 18-12.
AOAC, 1990. Official methods of analysis. Washington: Association of Official Analytical Chemists.
Chacko, S.M., Thambi, P.T., Kuttan, R., & Nishigaki, I. 2010. Beneficial effects of green tea: A literature review. Journal of Chinese Medicine, 5(13): 1-9.
Collier P.D., Mallows R., and Thomas P.E. 1972. Interactions between theaflavins and caffeine. Phytochemistry, 11: 867-873.
Iwasaki, M., Inoue, M., Sasazuki, S., Sawada, N., Yamaji, T., Shimazu, T., Willett, W.C., & Tsugane, S. 2010. Green tea drinking and subsequent risk of breast cancer in a population to based cohort of Japanese women. Journal of Breast Cancer Research, 12(5):1-10.
Liang, Y., & Xu, Y. 2001. Effect of pH on cream particle formation and solids extraction yield of black tea. Journal of Food Chemistry, 74: 155-160.
Liang, Y.R., Lu, J.L., & Zhang, L.Y. 2002. Comparative study of cream in infusions of black tea and green tea [Camellia sinensis (L.) O. Kuntze]. Journal of Food Science and Technology, 37: 627–634.
Liang, Y., & Xu, Y. 2003. Effect of extraction temperature on cream and extractability of black tea [Camellia sinensis (L.) O. Kuntze]. International Journal of Food Science and Technology, 38: 37-45.
Penders, M.H.G.M., Scollard, D.J.P., Needham, D., Pelan E.G., & Davies, A.P. 1998. Some molecular and colloidal aspects of tea cream formation. Journal of Food Hydrocolloids, 12: 443-450.
Roberts E.A.H. 1963. The phenolic substances of manufactured tea. X.-the creaming down of tea liquors. Journal of the Science of Food and Agriculture, 14(10): 700-705.
Rutter, P. 1971. A phcsico-chemical study of tea cream. PhD. thesis, Leeds University, England.
Rutter P., & Stainsby G. 1975. The solubility of tea cream. Journal of the Science of Food and Agriculture, 26(4): 455-463.
Sinija, V.R., & Mishra, H.N. 2008. Moisture sorption isotherms and heat of sorption of instant (soluble) green tea powder and green tea granules. Journal of Food Engineering, 86: 494–500.
Yin, J.F., Xu, Y.Q., Yuan, H.B., Luo, L.X., & Qian, X.J. 2009. Cream formation and main chemical components of green tea infusions processed from different parts of new shoots. Journal of Food Chemistry, 114: 665–670.
Zaveri, N.T. 2006. Green tea and its polyphenolic catechins: Medicinal uses in cancer and noncancer applications. Journal of Life Sciences, 78: 2073–2080.
ارسال نظر در مورد این مقاله