احمدی مقدم، پ.، حداد درفشی، م.ع. و شایسته، م. 1388. تخمین آزمایشگاهی وضعیت نیتروژن برگ چغندرقند با استفاده از پردازش تصاویر رنگی. مجله دانش کشاورزی و تولید پایدار، 19(1):199-189.
بهزاد، ر.، بهزاد، خ.، مظاهریتهرانی، م. و شهیدی نوقابی، م. 1389. عملکرد اندازه چغندرهای قند ذخیرهسازی شده در سیلو روی تغییرات سدیم و پتاسیم. نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(2):83-77.
بهزاد، خ.، مرتضوی، س.ع.، مظاهریتهرانی، م. و پورآذرنگ، ه. 1385. افزایش استحصال کارخانههای قند از طریـق مدلسازی سـطح نسـبی چغندرقند به عنوان تابعی از وزن چغندر در سیلوها. مجله علوم و صنایع کشاورزی، 20(7):191-198.
نوقابی عبداللهیان، م.، شیخ الاسلامی.ر. و بابایی. ب. 1384. اصطلاحات و تعاریف کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند، اختصارات فنی. مجله چغندرقند، 21(1):104-101.
کوک دی. ا. و اسکاتآر. کی. 1377. چغندرقند از علم تا عمل. ترجمه: اعضای هیأت علمـــی مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند.نشر علوم کشاورزی، 656 صفحه.
Abdollahian-Noghabi, M. 1999. Ecophysiologyof sugar beet cultivars and weed species subjected to water deficiency stress (Doctoral dissertation, University of Reading).
Asadi, M. 2007. Beet-sugar handbook: John Wiley & Sons.
Bahrami, M.E., & Honarvar, M. 2015. Measurement of Morphological Characteristics of Raw Cane Sugar Crystals Using Digital Image Analysis. Journal of Food Biosciences and Technology, 5(2):11-18.
Bovi, M.L.A., & Spiering, S.H. 2002. Estimating peach palm fruit surface area using allometric relationships. Scientia Agricola, 59(4):717-721.
Clarke, J.M., Richards, R.A., & Condon, A.G. 1991. Effect of drought stress on residual transpiration and its relationship with water use of wheat. Canadian Journal of Plant Science, 71(3):695-702
Cuddihy, J.A., Porro, M.E., & Rauh, J.S. 2001. The presence of total polysaccharides in sugar production and methods for reducing their negative effects. Journal of the American Society of Sugar cane Technologist, 21:73-91.
Du, C.J., & Sun, D.W. 2004. Recent developments in the applications of image processing techniques for food quality evaluation. Trends in Food Science & Technology, 15(5):230-249.
Faria, N., Pons, M.N., de Azevedo, S.F., Rocha, F.A., & Vivier, H. 2003. Quantification of the morphology of sucrose crystals by image analysis. Powder Technology, 133(1):54-67.
Gonzalez, R.C., & Woods, R.E. 2002. Digital Image Processing. Singapore: Pearson Education.
Hein, H., Pollach, G., & Haluschan, M. 1995. Ueberlegungzur Bestimmung Von saccharoseverlustenbei der lageung Von zuckerruben. Zuckerind. Nr.4. S 289-293.
Kenter, C., & Hoffmann, C. 2006. Qualitaets Veraenderuugenbei der Lagerung frostgeschaedigter Zuckerrueben in Abhaengigkeit Von Temperatur und sorte. Zuckerind 131 Nr. 2,85-91.
Tschernjawskaja, L.I., & Chelemski, M.S. 1993. Vorausberechnung der Zuckerausbeuteaus den Ruebeninhaltsstoffen. Zuckerindustrie.
Wu, D., & Sun, D.W. 2013.Colour measurements by computer vision for food quality control–A review. Trends in Food Science & Technology, 29(1):5-20.
Wu, Y., Lin, Q., Chen, Z., Wu, W., & Xiao, H. 2012. Fractal analysis of the retrogradation of rice starch by digital image processing. Journal of Food Engineering, 109(1):182-187.
Williams, L., & Martinson, T.E. 2003. Nondestructive leaf area estimation of ‘Niagara’and ‘DeChaunac’grapevines. ScientiaHorticulturae, 98(4):493-498.
ارسال نظر در مورد این مقاله