فارسی | English

نشریه علمی پژوهشی
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی


شمارههای پیشین نشریه
ارتباط با ما
آدرس:
خراسان رضوی، مشهد، کیلومتر 12 بزرگراه مشهد ـ قوچان، پردیس پارک علم و فناوری خراسان، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
صندوق پستی:91895/157/356
کد پستی:76933-91851
تلفن:9-35425328-051
نمابر: 35425328-051
ایمیل: journals@rifst.ac.ir & jrifst@rifst.ac.ir
خراسان رضوی، مشهد، کیلومتر 12 بزرگراه مشهد ـ قوچان، پردیس پارک علم و فناوری خراسان، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
صندوق پستی:91895/157/356
کد پستی:76933-91851
تلفن:9-35425328-051
نمابر: 35425328-051
ایمیل: journals@rifst.ac.ir & jrifst@rifst.ac.ir
اعظم ایوبی, ناصر صداقت, مهدی کاشانی نژاد,
تعداد مشاهده: 283
تعداد دانلود: 210
  بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال  
صفحه -

صفحه -
هانیه زاهدی, وجیهه فدائی نوغانی, لیدا خلفی,
تعداد مشاهده: 324
تعداد دانلود: 225
  بررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک آلوی پیش تیمارشده به صورت همزمان با امواج فرا صوت و آبگیری اسمزی  
صفحه -

صفحه -
رسول قربانی, جلال دهقان نیا, سيدصادق سید لو هریس, بابک قنبرزاده,
تعداد مشاهده: 302
تعداد دانلود: 192
  بهینه سازی دما و غلظت منعقد کننده ها در کاهش اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی آب-پنیر با روش آماری کسری از فاکتوریل کامل  
صفحه -

صفحه -
فاطمه اردستانی, الهام السادات حسینی,
تعداد مشاهده: 275
تعداد دانلود: 198
  بهينه سازي فرمولاسیون پودر ژله میوه ای كم كالري با استفاده از شيرين كننده های سوکرالوز و ایزومالت  
صفحه -

صفحه -
مرضیه حسینی نژاد, مریم محتشمی, سارا کمالی, محمد الهی,
تعداد مشاهده: 280
تعداد دانلود: 224
  طراحی و بهینه سازی محافظ انجمادی بر پایه نانوسلولز برای افزایش قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس برویس JN368471.1 در طی فرایند خشک کردن انجمادی  
صفحه -

صفحه -
فاطمه کیوانی نهر, رضا رضائی مکرم, محمدامین حجازی, بابک قنبرزاده, محمود صوتی خیابانی، خالد ظروفچی بنیس,
تعداد مشاهده: 318
تعداد دانلود: 333
  مطالعه نحوه خشک شدن، سرعت باز آب پوشی و پارامترهای رنگ نخود ایرانی (Cicer arietinum) خشک شده در سطوح دمایی مختلف توسط خشک کن بستر جهنده  
صفحه -

صفحه -
محسن زندی, مهرداد نیاکوثری, نازیلا دردمه,
تعداد مشاهده: 306
تعداد دانلود: 182