فارسی | English

نشریه علمی پژوهشی
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی


شمارههای پیشین نشریه
ارتباط با ما
آدرس:
خراسان رضوی، مشهد، کیلومتر 12 بزرگراه مشهد ـ قوچان، پردیس پارک علم و فناوری خراسان، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
صندوق پستی:91895/157/356
کد پستی:76933-91851
تلفن:9-35425328-051
نمابر: 35425328-051
ایمیل: journals@rifst.ac.ir & jrifst@rifst.ac.ir
خراسان رضوی، مشهد، کیلومتر 12 بزرگراه مشهد ـ قوچان، پردیس پارک علم و فناوری خراسان، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
صندوق پستی:91895/157/356
کد پستی:76933-91851
تلفن:9-35425328-051
نمابر: 35425328-051
ایمیل: journals@rifst.ac.ir & jrifst@rifst.ac.ir
  بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهی استخراج شده از پوست بنه رقم موتیکا به روش مادون بحرانی آب  
صفحه -

صفحه -
رضوان شاددل , محمد حسین حداد خداپرست , عبدالمجید مسکوکی , علی شریف , صدیف آزادمرد دمیرچی,
تعداد مشاهده: 321
تعداد دانلود: 281
  بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته  
صفحه -

صفحه -
عاطفه مقصودلو, یحیی مقصودلو2, مرتضی خمیری, محمد قربانی,
تعداد مشاهده: 304
تعداد دانلود: 254
مريم قبادی دانا, علی هاتف سلمانيان, باقر یخچالی,
تعداد مشاهده: 301
تعداد دانلود: 249
محمد رستمیان, جعفر میلانی, گیسو ملکی,
تعداد مشاهده: 286
تعداد دانلود: 359
عبدالرحمان قادری, سليمان عباسي, زهره حمیدی,
تعداد مشاهده: 279
تعداد دانلود: 189
  بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 EBYT-جو  
صفحه -

صفحه -
حمید بخش آبادی, حبیب الله میرزایی, علی رضا قدس ولی, امان محمد ضیایی فر, عمادآیدانی، مرتضی محمدی,
تعداد مشاهده: 303
تعداد دانلود: 192