فارسی | English

نشریه علمی پژوهشی
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی


شمارههای پیشین نشریه
ارتباط با ما
آدرس:
خراسان رضوی، مشهد، کیلومتر 12 بزرگراه مشهد ـ قوچان، پردیس پارک علم و فناوری خراسان، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
صندوق پستی:91895/157/356
کد پستی:76933-91851
تلفن:9-35425328-051
نمابر: 35425328-051
ایمیل: journals@rifst.ac.ir & jrifst@rifst.ac.ir
خراسان رضوی، مشهد، کیلومتر 12 بزرگراه مشهد ـ قوچان، پردیس پارک علم و فناوری خراسان، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
صندوق پستی:91895/157/356
کد پستی:76933-91851
تلفن:9-35425328-051
نمابر: 35425328-051
ایمیل: journals@rifst.ac.ir & jrifst@rifst.ac.ir
  بررسی تأثیر نانوفیبر سلولز اصلاح شده بر روی خواص کاربردی بستهبندی زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید  
صفحه -

صفحه -
هادی الماسی, بابک قنبرزاده, جلال دهقان نیا, علی اکبر انتظامی, اصغر خسروشاهی اصل,
تعداد مشاهده: 322
تعداد دانلود: 245
  کارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش (Eremurus spectabilis) با استفاده از طرح باکس بنکن  
صفحه -

صفحه -
امير پورفرزاد, محمد حسين حداد خداپرست, محمد باقر حبيبی نجفی, محمد حسن زاده خياط,
تعداد مشاهده: 291
تعداد دانلود: 205
  بهینهسازی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی نانوکامپوزیتهای زیستتخریبپذیر کیتوزان-نانوسلولز  
صفحه -

صفحه -
دانیال دهناد, حبیب الله میرزایی, زهرا امام جمعه, سید مهدی جعفری, سعید داداشی,
تعداد مشاهده: 293
تعداد دانلود: 290
محسن زندی, مهرداد نیاکوثری, محمد هادی اسکندری, محمد سرشار,
تعداد مشاهده: 319
تعداد دانلود: 228
عبدالمجيد مسكوكي, سيد حامد رضا بهشتي, سعيده ولي بيگي, عذرا خردمند, جواد فيضي,
تعداد مشاهده: 312
تعداد دانلود: 177
فاطمه همدانی, محمدحسین حدادخداپرست,
تعداد مشاهده: 334
تعداد دانلود: 203
  اثر افزودن اسانس مرزه خوزستانی(Satureja khusestanica) بر خصوصیات باکتریایی، شیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر  
صفحه -

صفحه -
یحیی مقصودلو, اطهر اصغرپور, پیمان آریایی,
تعداد مشاهده: 328
تعداد دانلود: 201