آ

  • آرمین، محمد بهینه‌سازی شرایط تولید اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) و استفاده از آن در غنی‌سازی شیر [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 375-388]
  • آریان‌فر، اکرم بررسی ویژگی های اولئوژل تهیه‌شده به روش قالب‌گیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 269-282]
  • آصفی، نارملا بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلی‌فنولی ‌کل در فرایند تولید پودر کاکائو [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 161-174]

ا

  • ابراهیمی، محمود یک روش اسپکتروفتومتری جدید برای تعیین تارترازین در نمونه های زعفران بر اساس نانو کامپوزیت گرافن اکساید مغناطیسی اصلاح شده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 389-398]
  • اجاق، مهدی تأثیر کیتوزان و روش‌های پخت در تشکیل آمین‌های آروماتیک حلقوی فیلۀ فیل‌‌ماهی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 175-188]
  • اسحاقی، زرین بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانه‌های موناسکوس پورپورئوس [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 255-268]
  • اسحاقی، محمدرضا بررسی اثر افزودن سودوموناس پوتیدا بر کاهش لیمونین در تلخی‌زدایی کنسانتره‌های پرتقال و گریپ‌فروت و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • اسدی، کیمیا یک روش اسپکتروفتومتری جدید برای تعیین تارترازین در نمونه های زعفران بر اساس نانو کامپوزیت گرافن اکساید مغناطیسی اصلاح شده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 389-398]
  • اعلمی، مهران بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]
  • اکبری، احسان خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره‌موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 27-40]
  • اکبریان، مینا ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]
  • الهامی راد، امیرحسین بهینه‌سازی شرایط تولید اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) و استفاده از آن در غنی‌سازی شیر [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 375-388]
  • امیری، محمد صادق بررسی ویژگی‌های فیزیکومکانیکی دانۀ انجره (Urtica pilulifera) و بهینه‌یابی شرایط استخراج صمغ حاصل از آن به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 143-160]

ب

  • بشارتی، مقصود بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]
  • بهادر، نیما شیوع و توزیع ژن‌های ویرولانس آرکوباکتر بوتزلری در نمونه‌های پساب کشتارگاه مرغ تنکابن [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 423-432]
  • بهمنی، ذبیح‌اله اثر فیبر چغندرقند و اینولین بر بقاء و فعالیت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، خواص شیمیایی و حسی نوشیدنی سین‌بیوتیک آناناس [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 433-444]

پ

  • پورداود، زینب بهینه‌سازی تولید ارگانوژل روغن‌کنجد و تأثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی سوهان [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 189-202]
  • پورعاشوری، پرستو تأثیر کیتوزان و روش‌های پخت در تشکیل آمین‌های آروماتیک حلقوی فیلۀ فیل‌‌ماهی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 175-188]
  • پورعاشوری، پرستو تأثیر هیدروکلوئید کیتوزان و الیگوساکارید آن در مقایسه با پیروفسفات سدیم بر ویژگی‌های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در شرایط انجماد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 307-322]

ت

  • تاقانی، طاهره تأثیر هیدروکلوئید کیتوزان و الیگوساکارید آن در مقایسه با پیروفسفات سدیم بر ویژگی‌های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در شرایط انجماد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 307-322]

ج

  • جعفریان اصل، پریسا اندازه گیری سریع مواد فعال زیستی لیپیدی موجود در تقطیرات بوگیری روغن کلزا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی- طیف سنج جرمی (GC-MS) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 351-362]
  • جنت، بهروز تشخیص تقلب روغن حیوانی افزوده‌شده به روغن گیاهی با استفاده از میزان استرول‌ها: مطالعۀ موردی روغن‌زیتون حاوی لارد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 339-350]
  • جوینده، حسین بهینه‌یابی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک حاوی پورۀ بادمجان براساس روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]

ح

  • حاجی نژاد، سمیه خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره‌موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 27-40]
  • حسن زاده، شمیم اثر فیبر چغندرقند و اینولین بر بقاء و فعالیت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، خواص شیمیایی و حسی نوشیدنی سین‌بیوتیک آناناس [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 433-444]
  • حصاری، جواد بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]
  • حکیم زاده، وحید ارزیابی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم پوشش‌دهی‌شده در سوسپانسیون سین‌بیوتیک در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ سیستم گوارش [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 323-338]
  • حیدری مجد، مجتبی پیش‌بینی نسبت رطوبت ورقه‌های خشک‌شدۀ گوجه‌فرنگی با استفاده از مدل‌سازی شبکۀ عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 411-422]

خ

  • خسروی، الهام اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده در بسته‌های پلی‌پروپیلنی با اتمسفر اصلاح‌شده در طول انبارداری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 203-220]
  • خلیلیان موحد، محمد ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]
  • خوش اخلاق، خدیجه بررسی ویژگی‌های ساختاری و رهایش د-لیمونن نانوپوشانی‌شده با صمغ دانۀ قدومه‌شیرازی به روش الکترواسپری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 11-26]

د

  • دارائی گرمه‌خانی، امیر پیش‌بینی نسبت رطوبت ورقه‌های خشک‌شدۀ گوجه‌فرنگی با استفاده از مدل‌سازی شبکۀ عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 411-422]
  • داودی مقدم، هدیه بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانه‌های موناسکوس پورپورئوس [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 255-268]

ر

  • رجائی، پیمان بررسی اثر افزودن سودوموناس پوتیدا بر کاهش لیمونین در تلخی‌زدایی کنسانتره‌های پرتقال و گریپ‌فروت و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • رشیدی، حسن تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 283-294]
  • رضوی، راضیه بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظت‌های متفاوت ژل نانوفیبر تهیه‌شده از تفالۀ گوجه‌فرنگی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 295-306]
  • رضوی، سید محمدعلی مقایسۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیه‌شده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]
  • رضوی، سید محمدعلی بررسی ویژگی‌های فیزیکومکانیکی دانۀ انجره (Urtica pilulifera) و بهینه‌یابی شرایط استخراج صمغ حاصل از آن به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 143-160]
  • رضوی زاده، بی بی مرضیه خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره‌موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 27-40]

ز

  • زایرزاده، الهام پیش‌بینی نسبت رطوبت ورقه‌های خشک‌شدۀ گوجه‌فرنگی با استفاده از مدل‌سازی شبکۀ عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 411-422]
  • زمانی، زهرا بررسی ویژگی‌های فیزیکومکانیکی دانۀ انجره (Urtica pilulifera) و بهینه‌یابی شرایط استخراج صمغ حاصل از آن به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 143-160]
  • زمین دار، نفیسه اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده در بسته‌های پلی‌پروپیلنی با اتمسفر اصلاح‌شده در طول انبارداری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 203-220]

س

  • سرابی جماب، محبوبه بهینه‌سازی استخراج عصارۀ حاوی ترکیبات ضدمیکروبی برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 113-126]
  • سرابی جماب، محبوبه بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانه‌های موناسکوس پورپورئوس [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 255-268]
  • سمایی، سیده پریا بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]
  • سیدلو هریس، سید صادق بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلی‌فنولی ‌کل در فرایند تولید پودر کاکائو [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 161-174]

ش

  • شایان مهر، محمدرضا بهینه‌سازی شرایط تولید اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) و استفاده از آن در غنی‌سازی شیر [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 375-388]
  • شرازی، سید طفیل حسین اندازه گیری سریع مواد فعال زیستی لیپیدی موجود در تقطیرات بوگیری روغن کلزا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی- طیف سنج جرمی (GC-MS) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 351-362]
  • شعبانپور، بهاره تأثیر هیدروکلوئید کیتوزان و الیگوساکارید آن در مقایسه با پیروفسفات سدیم بر ویژگی‌های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در شرایط انجماد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 307-322]
  • شهیدی، فخری بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانه‌های موناسکوس پورپورئوس [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 255-268]
  • شهیدی، مصطفی استفاده از ترکیبات دیوارۀ صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین جهت ریزپوشانی و رهایش سریع ترکیبات مؤثرۀ اسانس هل در بزاق [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]

ص

  • صادقی ماهونک، علیرضا بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]

ط

  • طالب پور، زهرا تشخیص تقلب روغن حیوانی افزوده‌شده به روغن گیاهی با استفاده از میزان استرول‌ها: مطالعۀ موردی روغن‌زیتون حاوی لارد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 339-350]
  • طباطبائی یزدی، فریده بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانه‌های موناسکوس پورپورئوس [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 255-268]

ع

  • عالیشاهی، علیرضا تأثیر کیتوزان و روش‌های پخت در تشکیل آمین‌های آروماتیک حلقوی فیلۀ فیل‌‌ماهی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 175-188]
  • عالیشاهی، علیرضا تأثیر هیدروکلوئید کیتوزان و الیگوساکارید آن در مقایسه با پیروفسفات سدیم بر ویژگی‌های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در شرایط انجماد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 307-322]
  • عباسی، هاجر بهینه‌سازی تولید ارگانوژل روغن‌کنجد و تأثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی سوهان [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 189-202]
  • عجم، فهیمه تأثیر برخی شرایط تخمیر بر تولید کفیران توسط دانه‌های کفیر در شیر تخمیرشده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 399-410]
  • علیرضالو، کاظم بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]

ف

  • فرمانی، جمشید اثر فیبر چغندرقند و اینولین بر بقاء و فعالیت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، خواص شیمیایی و حسی نوشیدنی سین‌بیوتیک آناناس [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 433-444]
  • فلاح چای، سیده سارا شیوع و توزیع ژن‌های ویرولانس آرکوباکتر بوتزلری در نمونه‌های پساب کشتارگاه مرغ تنکابن [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 423-432]
  • فهیم، هدا بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظت‌های متفاوت ژل نانوفیبر تهیه‌شده از تفالۀ گوجه‌فرنگی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 295-306]
  • فولادی، ابراهیم یک روش اسپکتروفتومتری جدید برای تعیین تارترازین در نمونه های زعفران بر اساس نانو کامپوزیت گرافن اکساید مغناطیسی اصلاح شده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 389-398]

ق

  • قانع، مسعود شیوع و توزیع ژن‌های ویرولانس آرکوباکتر بوتزلری در نمونه‌های پساب کشتارگاه مرغ تنکابن [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 423-432]
  • قدس روحانی، محسن تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 283-294]
  • قدسی شیخ جان، میترا بهینه‌یابی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک حاوی پورۀ بادمجان براساس روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]
  • قربانی، زهرا اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده در بسته‌های پلی‌پروپیلنی با اتمسفر اصلاح‌شده در طول انبارداری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 203-220]
  • قربانی، محمد بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]

ک

  • کاشانی نژاد، مرتضی تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 283-294]
  • کاشی، مریم تشخیص تقلب روغن حیوانی افزوده‌شده به روغن گیاهی با استفاده از میزان استرول‌ها: مطالعۀ موردی روغن‌زیتون حاوی لارد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 339-350]
  • کاکایی، کوثر بهینه‌یابی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک حاوی پورۀ بادمجان براساس روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]
  • کاوه، منا بهینه‌سازی استخراج عصارۀ حاوی ترکیبات ضدمیکروبی برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 113-126]
  • کدخدایی، رسول درون‌پوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفۀ اصلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 127-142]
  • کوچکی، آرش ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]
  • کوچکی، آرش بررسی ویژگی‌های ساختاری و رهایش د-لیمونن نانوپوشانی‌شده با صمغ دانۀ قدومه‌شیرازی به روش الکترواسپری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 11-26]
  • کوهساری، هادی تأثیر برخی شرایط تخمیر بر تولید کفیران توسط دانه‌های کفیر در شیر تخمیرشده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 399-410]

گ

  • گلی، محمد مقایسۀ اثر ضداکسایشی سلنیت ‌سدیم میکروکپسول‌شده و ریزپوشانی‌نشده با بوتیل‌ هیدروکسی‌آنیزول در روغن سویا [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]
  • گلی، محمد خواص حسی و بافتی مایونز کم‌چرب تهیه‌شده با نشاستۀ ذرت ژلاتینه‌شده و صمغ فارسی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 363-374]

م

  • محبی، محبت ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]
  • محبی، محبت بررسی ویژگی‌های ساختاری و رهایش د-لیمونن نانوپوشانی‌شده با صمغ دانۀ قدومه‌شیرازی به روش الکترواسپری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 11-26]
  • محمدى الستى، فریبا بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلی‌فنولی ‌کل در فرایند تولید پودر کاکائو [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 161-174]
  • محمدی، یاسمین بررسی اثر افزودن سودوموناس پوتیدا بر کاهش لیمونین در تلخی‌زدایی کنسانتره‌های پرتقال و گریپ‌فروت و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
  • محمدی ثانی، علی درون‌پوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفۀ اصلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 127-142]
  • مختاریان، محسن پیش‌بینی نسبت رطوبت ورقه‌های خشک‌شدۀ گوجه‌فرنگی با استفاده از مدل‌سازی شبکۀ عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 411-422]
  • مدرس، معصومه بهینه‌سازی استخراج عصارۀ حاوی ترکیبات ضدمیکروبی برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 113-126]
  • مرتضوی، سیدعلی مقایسۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیه‌شده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]
  • مشتاقی، سپیده مقایسۀ اثر ضداکسایشی سلنیت ‌سدیم میکروکپسول‌شده و ریزپوشانی‌نشده با بوتیل‌ هیدروکسی‌آنیزول در روغن سویا [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]
  • مظاهری طهرانی، مصطفی مقایسۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیه‌شده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]
  • معتمدزادگان، علی بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظت‌های متفاوت ژل نانوفیبر تهیه‌شده از تفالۀ گوجه‌فرنگی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 295-306]
  • مقربی، آتوسا اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده در بسته‌های پلی‌پروپیلنی با اتمسفر اصلاح‌شده در طول انبارداری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 203-220]
  • ملاویسی، محمد استفاده از ترکیبات دیوارۀ صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین جهت ریزپوشانی و رهایش سریع ترکیبات مؤثرۀ اسانس هل در بزاق [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]
  • ملایری، حیدر بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]
  • ملکی، رامین بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلی‌فنولی ‌کل در فرایند تولید پودر کاکائو [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 161-174]
  • مهدیان، الهام بررسی ویژگی های اولئوژل تهیه‌شده به روش قالب‌گیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 269-282]
  • موسی خانی گنجه، حمیدرضا خواص حسی و بافتی مایونز کم‌چرب تهیه‌شده با نشاستۀ ذرت ژلاتینه‌شده و صمغ فارسی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 363-374]
  • میرچولی برازق، عبدالرضا مقایسۀ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیه‌شده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]
  • میرصادقی، حجت تأثیر کیتوزان و روش‌های پخت در تشکیل آمین‌های آروماتیک حلقوی فیلۀ فیل‌‌ماهی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 175-188]
  • میلانی، الناز ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]

ن

  • ناجی طبسی، سارا بررسی ویژگی های اولئوژل تهیه‌شده به روش قالب‌گیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 269-282]
  • ناجی طبسی، سیما بررسی ویژگی های اولئوژل تهیه‌شده به روش قالب‌گیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا به‌عنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 269-282]
  • نجف نجفی، مسعود درون‌پوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفۀ اصلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 127-142]
  • نخعی، نیلوفر یک روش اسپکتروفتومتری جدید برای تعیین تارترازین در نمونه های زعفران بر اساس نانو کامپوزیت گرافن اکساید مغناطیسی اصلاح شده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 389-398]
  • نعمتی، ذبیح‌اله بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]
  • نعمتی، سارا درون‌پوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفۀ اصلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 127-142]
  • نوروزی، سمیرا تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 283-294]
  • نوشاد، محمد بهینه‌یابی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک حاوی پورۀ بادمجان براساس روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]
  • نیازمند، راضیه خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره‌موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 27-40]
  • نیازمند، راضیه اندازه گیری سریع مواد فعال زیستی لیپیدی موجود در تقطیرات بوگیری روغن کلزا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی- طیف سنج جرمی (GC-MS) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 351-362]

ی

  • یعقوبی، میلاد بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین به‌عنوان جایگزین نیتریت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]
  • یکتا، متینا ارزیابی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم پوشش‌دهی‌شده در سوسپانسیون سین‌بیوتیک در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ سیستم گوارش [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 323-338]
  • یوسفی، حسین بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظت‌های متفاوت ژل نانوفیبر تهیه‌شده از تفالۀ گوجه‌فرنگی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 295-306]