آ
-
آرمین، محمد
بهینهسازی شرایط تولید اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) و استفاده از آن در غنیسازی شیر [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 375-388]
-
آریانفر، اکرم
بررسی ویژگی های اولئوژل تهیهشده به روش قالبگیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا بهعنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 269-282]
-
آصفی، نارملا
بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلیفنولی کل در فرایند تولید پودر کاکائو [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 161-174]
ا
-
ابراهیمی، محمود
یک روش اسپکتروفتومتری جدید برای تعیین تارترازین در نمونه های زعفران بر اساس نانو کامپوزیت گرافن اکساید مغناطیسی اصلاح شده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 389-398]
-
اجاق، مهدی
تأثیر کیتوزان و روشهای پخت در تشکیل آمینهای آروماتیک حلقوی فیلۀ فیلماهی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 175-188]
-
اسحاقی، زرین
بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانههای موناسکوس پورپورئوس [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 255-268]
-
اسحاقی، محمدرضا
بررسی اثر افزودن سودوموناس پوتیدا بر کاهش لیمونین در تلخیزدایی کنسانترههای پرتقال و گریپفروت و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
-
اسدی، کیمیا
یک روش اسپکتروفتومتری جدید برای تعیین تارترازین در نمونه های زعفران بر اساس نانو کامپوزیت گرافن اکساید مغناطیسی اصلاح شده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 389-398]
-
اعلمی، مهران
بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]
-
اکبری، احسان
خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی برهموم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 27-40]
-
اکبریان، مینا
ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگیهای کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگیهای ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]
-
الهامی راد، امیرحسین
بهینهسازی شرایط تولید اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) و استفاده از آن در غنیسازی شیر [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 375-388]
-
امیری، محمد صادق
بررسی ویژگیهای فیزیکومکانیکی دانۀ انجره (Urtica pilulifera) و بهینهیابی شرایط استخراج صمغ حاصل از آن به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 143-160]
ب
-
بشارتی، مقصود
بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین بهعنوان جایگزین نیتریت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]
-
بهادر، نیما
شیوع و توزیع ژنهای ویرولانس آرکوباکتر بوتزلری در نمونههای پساب کشتارگاه مرغ تنکابن [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 423-432]
-
بهمنی، ذبیحاله
اثر فیبر چغندرقند و اینولین بر بقاء و فعالیت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، خواص شیمیایی و حسی نوشیدنی سینبیوتیک آناناس [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 433-444]
پ
-
پورداود، زینب
بهینهسازی تولید ارگانوژل روغنکنجد و تأثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی سوهان [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 189-202]
-
پورعاشوری، پرستو
تأثیر کیتوزان و روشهای پخت در تشکیل آمینهای آروماتیک حلقوی فیلۀ فیلماهی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 175-188]
-
پورعاشوری، پرستو
تأثیر هیدروکلوئید کیتوزان و الیگوساکارید آن در مقایسه با پیروفسفات سدیم بر ویژگیهای کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در شرایط انجماد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 307-322]
ت
-
تاقانی، طاهره
تأثیر هیدروکلوئید کیتوزان و الیگوساکارید آن در مقایسه با پیروفسفات سدیم بر ویژگیهای کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در شرایط انجماد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 307-322]
ج
-
جعفریان اصل، پریسا
اندازه گیری سریع مواد فعال زیستی لیپیدی موجود در تقطیرات بوگیری روغن کلزا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی- طیف سنج جرمی (GC-MS) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 351-362]
-
جنت، بهروز
تشخیص تقلب روغن حیوانی افزودهشده به روغن گیاهی با استفاده از میزان استرولها: مطالعۀ موردی روغنزیتون حاوی لارد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 339-350]
-
جوینده، حسین
بهینهیابی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک حاوی پورۀ بادمجان براساس روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]
ح
-
حاجی نژاد، سمیه
خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی برهموم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 27-40]
-
حسن زاده، شمیم
اثر فیبر چغندرقند و اینولین بر بقاء و فعالیت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، خواص شیمیایی و حسی نوشیدنی سینبیوتیک آناناس [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 433-444]
-
حصاری، جواد
بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین بهعنوان جایگزین نیتریت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]
-
حکیم زاده، وحید
ارزیابی زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم پوششدهیشده در سوسپانسیون سینبیوتیک در شرایط شبیهسازیشدۀ سیستم گوارش [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 323-338]
-
حیدری مجد، مجتبی
پیشبینی نسبت رطوبت ورقههای خشکشدۀ گوجهفرنگی با استفاده از مدلسازی شبکۀ عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 411-422]
خ
-
خسروی، الهام
اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رندهشده در بستههای پلیپروپیلنی با اتمسفر اصلاحشده در طول انبارداری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 203-220]
-
خلیلیان موحد، محمد
ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگیهای کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگیهای ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]
-
خوش اخلاق، خدیجه
بررسی ویژگیهای ساختاری و رهایش د-لیمونن نانوپوشانیشده با صمغ دانۀ قدومهشیرازی به روش الکترواسپری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 11-26]
د
-
دارائی گرمهخانی، امیر
پیشبینی نسبت رطوبت ورقههای خشکشدۀ گوجهفرنگی با استفاده از مدلسازی شبکۀ عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 411-422]
-
داودی مقدم، هدیه
بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانههای موناسکوس پورپورئوس [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 255-268]
ر
-
رجائی، پیمان
بررسی اثر افزودن سودوموناس پوتیدا بر کاهش لیمونین در تلخیزدایی کنسانترههای پرتقال و گریپفروت و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
-
رشیدی، حسن
تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 283-294]
-
رضوی، راضیه
بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظتهای متفاوت ژل نانوفیبر تهیهشده از تفالۀ گوجهفرنگی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 295-306]
-
رضوی، سید محمدعلی
مقایسۀ ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیهشده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]
-
رضوی، سید محمدعلی
بررسی ویژگیهای فیزیکومکانیکی دانۀ انجره (Urtica pilulifera) و بهینهیابی شرایط استخراج صمغ حاصل از آن به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 143-160]
-
رضوی زاده، بی بی مرضیه
خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی برهموم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 27-40]
ز
-
زایرزاده، الهام
پیشبینی نسبت رطوبت ورقههای خشکشدۀ گوجهفرنگی با استفاده از مدلسازی شبکۀ عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 411-422]
-
زمانی، زهرا
بررسی ویژگیهای فیزیکومکانیکی دانۀ انجره (Urtica pilulifera) و بهینهیابی شرایط استخراج صمغ حاصل از آن به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 143-160]
-
زمین دار، نفیسه
اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رندهشده در بستههای پلیپروپیلنی با اتمسفر اصلاحشده در طول انبارداری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 203-220]
س
-
سرابی جماب، محبوبه
بهینهسازی استخراج عصارۀ حاوی ترکیبات ضدمیکروبی برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 113-126]
-
سرابی جماب، محبوبه
بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانههای موناسکوس پورپورئوس [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 255-268]
-
سمایی، سیده پریا
بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]
-
سیدلو هریس، سید صادق
بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلیفنولی کل در فرایند تولید پودر کاکائو [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 161-174]
ش
-
شایان مهر، محمدرضا
بهینهسازی شرایط تولید اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) و استفاده از آن در غنیسازی شیر [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 375-388]
-
شرازی، سید طفیل حسین
اندازه گیری سریع مواد فعال زیستی لیپیدی موجود در تقطیرات بوگیری روغن کلزا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی- طیف سنج جرمی (GC-MS) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 351-362]
-
شعبانپور، بهاره
تأثیر هیدروکلوئید کیتوزان و الیگوساکارید آن در مقایسه با پیروفسفات سدیم بر ویژگیهای کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در شرایط انجماد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 307-322]
-
شهیدی، فخری
بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانههای موناسکوس پورپورئوس [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 255-268]
-
شهیدی، مصطفی
استفاده از ترکیبات دیوارۀ صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین جهت ریزپوشانی و رهایش سریع ترکیبات مؤثرۀ اسانس هل در بزاق [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]
ص
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]
ط
-
طالب پور، زهرا
تشخیص تقلب روغن حیوانی افزودهشده به روغن گیاهی با استفاده از میزان استرولها: مطالعۀ موردی روغنزیتون حاوی لارد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 339-350]
-
طباطبائی یزدی، فریده
بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانههای موناسکوس پورپورئوس [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 255-268]
ع
-
عالیشاهی، علیرضا
تأثیر کیتوزان و روشهای پخت در تشکیل آمینهای آروماتیک حلقوی فیلۀ فیلماهی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 175-188]
-
عالیشاهی، علیرضا
تأثیر هیدروکلوئید کیتوزان و الیگوساکارید آن در مقایسه با پیروفسفات سدیم بر ویژگیهای کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در شرایط انجماد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 307-322]
-
عباسی، هاجر
بهینهسازی تولید ارگانوژل روغنکنجد و تأثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی سوهان [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 189-202]
-
عجم، فهیمه
تأثیر برخی شرایط تخمیر بر تولید کفیران توسط دانههای کفیر در شیر تخمیرشده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 399-410]
-
علیرضالو، کاظم
بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین بهعنوان جایگزین نیتریت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]
ف
-
فرمانی، جمشید
اثر فیبر چغندرقند و اینولین بر بقاء و فعالیت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، خواص شیمیایی و حسی نوشیدنی سینبیوتیک آناناس [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 433-444]
-
فلاح چای، سیده سارا
شیوع و توزیع ژنهای ویرولانس آرکوباکتر بوتزلری در نمونههای پساب کشتارگاه مرغ تنکابن [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 423-432]
-
فهیم، هدا
بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظتهای متفاوت ژل نانوفیبر تهیهشده از تفالۀ گوجهفرنگی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 295-306]
-
فولادی، ابراهیم
یک روش اسپکتروفتومتری جدید برای تعیین تارترازین در نمونه های زعفران بر اساس نانو کامپوزیت گرافن اکساید مغناطیسی اصلاح شده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 389-398]
ق
-
قانع، مسعود
شیوع و توزیع ژنهای ویرولانس آرکوباکتر بوتزلری در نمونههای پساب کشتارگاه مرغ تنکابن [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 423-432]
-
قدس روحانی، محسن
تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 283-294]
-
قدسی شیخ جان، میترا
بهینهیابی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک حاوی پورۀ بادمجان براساس روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]
-
قربانی، زهرا
اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رندهشده در بستههای پلیپروپیلنی با اتمسفر اصلاحشده در طول انبارداری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 203-220]
-
قربانی، محمد
بررسی تأثیر شرایط عملیاتی هیدرولیز پروتئین دانۀ باقلا (Vicia faba) بر فعالیت ضداکسایشی آن [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]
ک
-
کاشانی نژاد، مرتضی
تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 283-294]
-
کاشی، مریم
تشخیص تقلب روغن حیوانی افزودهشده به روغن گیاهی با استفاده از میزان استرولها: مطالعۀ موردی روغنزیتون حاوی لارد [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 339-350]
-
کاکایی، کوثر
بهینهیابی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک حاوی پورۀ بادمجان براساس روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]
-
کاوه، منا
بهینهسازی استخراج عصارۀ حاوی ترکیبات ضدمیکروبی برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 113-126]
-
کدخدایی، رسول
درونپوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفۀ اصلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 127-142]
-
کوچکی، آرش
ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگیهای کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگیهای ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]
-
کوچکی، آرش
بررسی ویژگیهای ساختاری و رهایش د-لیمونن نانوپوشانیشده با صمغ دانۀ قدومهشیرازی به روش الکترواسپری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 11-26]
-
کوهساری، هادی
تأثیر برخی شرایط تخمیر بر تولید کفیران توسط دانههای کفیر در شیر تخمیرشده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 399-410]
گ
-
گلی، محمد
مقایسۀ اثر ضداکسایشی سلنیت سدیم میکروکپسولشده و ریزپوشانینشده با بوتیل هیدروکسیآنیزول در روغن سویا [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]
-
گلی، محمد
خواص حسی و بافتی مایونز کمچرب تهیهشده با نشاستۀ ذرت ژلاتینهشده و صمغ فارسی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 363-374]
م
-
محبی، محبت
ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگیهای کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگیهای ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]
-
محبی، محبت
بررسی ویژگیهای ساختاری و رهایش د-لیمونن نانوپوشانیشده با صمغ دانۀ قدومهشیرازی به روش الکترواسپری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 11-26]
-
محمدى الستى، فریبا
بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلیفنولی کل در فرایند تولید پودر کاکائو [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 161-174]
-
محمدی، یاسمین
بررسی اثر افزودن سودوموناس پوتیدا بر کاهش لیمونین در تلخیزدایی کنسانترههای پرتقال و گریپفروت و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
-
محمدی ثانی، علی
درونپوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفۀ اصلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 127-142]
-
مختاریان، محسن
پیشبینی نسبت رطوبت ورقههای خشکشدۀ گوجهفرنگی با استفاده از مدلسازی شبکۀ عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 411-422]
-
مدرس، معصومه
بهینهسازی استخراج عصارۀ حاوی ترکیبات ضدمیکروبی برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 113-126]
-
مرتضوی، سیدعلی
مقایسۀ ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیهشده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]
-
مشتاقی، سپیده
مقایسۀ اثر ضداکسایشی سلنیت سدیم میکروکپسولشده و ریزپوشانینشده با بوتیل هیدروکسیآنیزول در روغن سویا [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 85-98]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
مقایسۀ ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیهشده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]
-
معتمدزادگان، علی
بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظتهای متفاوت ژل نانوفیبر تهیهشده از تفالۀ گوجهفرنگی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 295-306]
-
مقربی، آتوسا
اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رندهشده در بستههای پلیپروپیلنی با اتمسفر اصلاحشده در طول انبارداری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 203-220]
-
ملاویسی، محمد
استفاده از ترکیبات دیوارۀ صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین جهت ریزپوشانی و رهایش سریع ترکیبات مؤثرۀ اسانس هل در بزاق [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]
-
ملایری، حیدر
بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین بهعنوان جایگزین نیتریت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]
-
ملکی، رامین
بررسی مواد آرومای مطلوب و ترکیبات پلیفنولی کل در فرایند تولید پودر کاکائو [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 161-174]
-
مهدیان، الهام
بررسی ویژگی های اولئوژل تهیهشده به روش قالبگیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا بهعنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 269-282]
-
موسی خانی گنجه، حمیدرضا
خواص حسی و بافتی مایونز کمچرب تهیهشده با نشاستۀ ذرت ژلاتینهشده و صمغ فارسی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 363-374]
-
میرچولی برازق، عبدالرضا
مقایسۀ ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیهشده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیختۀ آنها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]
-
میرصادقی، حجت
تأثیر کیتوزان و روشهای پخت در تشکیل آمینهای آروماتیک حلقوی فیلۀ فیلماهی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 175-188]
-
میلانی، الناز
ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگیهای کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگیهای ریزساختاری آن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 237-254]
ن
-
ناجی طبسی، سارا
بررسی ویژگی های اولئوژل تهیهشده به روش قالبگیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا بهعنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 269-282]
-
ناجی طبسی، سیما
بررسی ویژگی های اولئوژل تهیهشده به روش قالبگیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا بهعنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 269-282]
-
نجف نجفی، مسعود
درونپوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفۀ اصلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 127-142]
-
نخعی، نیلوفر
یک روش اسپکتروفتومتری جدید برای تعیین تارترازین در نمونه های زعفران بر اساس نانو کامپوزیت گرافن اکساید مغناطیسی اصلاح شده [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 389-398]
-
نعمتی، ذبیحاله
بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین بهعنوان جایگزین نیتریت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]
-
نعمتی، سارا
درونپوشانی عصارۀ زعفران در سامانۀ امولسیونی دوگانه و بررسی پایداری ترکیبات مؤثره به روش تحلیل مؤلفۀ اصلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 127-142]
-
نوروزی، سمیرا
تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 283-294]
-
نوشاد، محمد
بهینهیابی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک حاوی پورۀ بادمجان براساس روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-56]
-
نیازمند، راضیه
خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی برهموم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 27-40]
-
نیازمند، راضیه
اندازه گیری سریع مواد فعال زیستی لیپیدی موجود در تقطیرات بوگیری روغن کلزا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی- طیف سنج جرمی (GC-MS) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 351-362]
ی
-
یعقوبی، میلاد
بررسی اثرات نایسین و نانوذرات نایسین بهعنوان جایگزین نیتریت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری سوسیس فرانکفورتر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 221-236]
-
یکتا، متینا
ارزیابی زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم پوششدهیشده در سوسپانسیون سینبیوتیک در شرایط شبیهسازیشدۀ سیستم گوارش [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 323-338]
-
یوسفی، حسین
بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظتهای متفاوت ژل نانوفیبر تهیهشده از تفالۀ گوجهفرنگی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 295-306]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد