آ
-
آذرپژوه، الهام
بررسی کارایی ورقههای استات سلولز رهایندۀ دیاکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداریشده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
-
آریان فر، اکرم
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغنکنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
-
آقاکشی پور، ذاکر
خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان سنگک غنیشده با آرد سنجد [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 205-214]
ا
-
اسمی پور نورآبادی، سحر
اثر ژلاتین و نانولیپوزوم اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) بر ویژگیهای کیفی سوریمی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 215-230]
-
ایری، نیکان
مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتیاکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
-
ایزانلو، آیسان
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ خوراکی دکمهای توسط آنزیم پانکراتین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 191-204]
ب
-
برهانی اصفهانی، مهرنوش
تأثیر پیشتیمار امواج اولتراسوند بر ویژگیهای عملکردی پودر سفیدۀ تخممرغ خشکشده به روش انجمادی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 181-190]
-
بستان، آرام
درونپوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالبگیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آبپنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]
پ
-
پهلوانلو، ابوالفضل
بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطهوری و ارزیابی تکنیکهای استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]
-
پورعاشوری، پرستو
ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروسدریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]
ت
-
ترابی، مهشاد
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی شیر بز غنیشده با عصارۀ مالت جو تخمیرشده با برخی باکتریهای لاکتیکی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 77-93]
-
توکر، عمر سعد
تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: بهکارگیری اعداد بیبُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
ج
-
جنت، بهروز
مدلسازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانهای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]
-
جهانی، مسلم
بررسی کارایی ورقههای استات سلولز رهایندۀ دیاکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداریشده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
ح
-
حسین پور، زیبا
استفاده از روش کچرز اصلاحشده برای استخراج حشرهکش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
-
حسین خضری، پریسا
ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروسدریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]
-
حصاری نژاد، محمدعلی
تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: بهکارگیری اعداد بیبُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
-
حمیدیان، نجمه
ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروسدریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]
-
حیدری قره چشمه، معصومه
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغنکنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
ر
-
رضوی، سید محمدعلی
خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آبپنیر-نشاستۀ اصلاحشده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 39-54]
-
رفتنی امیری، زینب
خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان سنگک غنیشده با آرد سنجد [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 205-214]
-
رومیانی، لاله
اثر ژلاتین و نانولیپوزوم اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) بر ویژگیهای کیفی سوریمی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 215-230]
ز
-
زیارت نیا، سید مهدی
بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطهوری و ارزیابی تکنیکهای استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]
س
-
سپاهی، آذر
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتیبخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
-
سرابی جماب، محبوبه
بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطهوری و ارزیابی تکنیکهای استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]
-
سیف زاده، مینا
بررسی ارزش غذایی، ویژگیهای میکروبی و حسی پودر استخوان ماهی کپور نقرهای (Hipophthalmichthys molitrix) پرورشی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 105-120]
ش
-
شرایعی، پروین
بررسی کارایی ورقههای استات سلولز رهایندۀ دیاکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداریشده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
-
شعبانپور، بهاره
ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروسدریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]
-
شهیدی نوقابی، مصطفی
بهینهیابی تأثیر غلظت نانورس هالویزیت و عصارۀ بنه بر ویژگیهای فیلم آنتیاکسیدانی نانوکامپوزیتی نشاستۀ برنج-نانورس هالویزیت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 245-258]
ص
-
صادقی ماهونک، علیرضا
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ خوراکی دکمهای توسط آنزیم پانکراتین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 191-204]
-
صهبایی اجلالی، محسن
خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آبپنیر-نشاستۀ اصلاحشده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 39-54]
-
صیادی، آزاده
درونپوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالبگیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آبپنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]
ط
-
طالب پور، زهرا
استفاده از روش کچرز اصلاحشده برای استخراج حشرهکش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
-
طغیانی، مجید
تأثیر پیشتیمار امواج اولتراسوند بر ویژگیهای عملکردی پودر سفیدۀ تخممرغ خشکشده به روش انجمادی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 181-190]
ع
-
عابدی، غزاله
استفاده از روش کچرز اصلاحشده برای استخراج حشرهکش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
-
عبدالملکی، فرزانه
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی شیر بز غنیشده با عصارۀ مالت جو تخمیرشده با برخی باکتریهای لاکتیکی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 77-93]
-
عبدالهی مقدم، محمدرضا
بررسی کارایی ورقههای استات سلولز رهایندۀ دیاکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداریشده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
-
عبدالهی مقدم، محمدرضا
بهینهیابی تأثیر غلظت نانورس هالویزیت و عصارۀ بنه بر ویژگیهای فیلم آنتیاکسیدانی نانوکامپوزیتی نشاستۀ برنج-نانورس هالویزیت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 245-258]
-
عطای صالحی، اسماعیل
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتیبخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
غ
-
غازی، شکوفه
مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتیاکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
ک
-
کاوه، منا
بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطهوری و ارزیابی تکنیکهای استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]
-
کدخدایی، رسول
درونپوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالبگیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آبپنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]
-
کوشکی، فاطمه
مدلسازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانهای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]
گ
-
گلی، محمد
تأثیر پیشتیمار امواج اولتراسوند بر ویژگیهای عملکردی پودر سفیدۀ تخممرغ خشکشده به روش انجمادی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 181-190]
م
-
محمدی ثانی، علی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتیبخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
-
مختاریان، محسن
مدلسازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانهای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]
-
مددی، آسیه
استفاده از روش کچرز اصلاحشده برای استخراج حشرهکش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
-
مهدوی، وحیده
استفاده از روش کچرز اصلاحشده برای استخراج حشرهکش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
-
مهدیان، الهام
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتیبخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
-
مهدیان، الهام
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغنکنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
-
میرزابابائی، سید مهدی
تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: بهکارگیری اعداد بیبُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
ن
-
ناجی طبسی، سارا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغنکنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
-
نوروزی، بهاره
مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتیاکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
-
نیازمند، راضیه
بررسی کارایی ورقههای استات سلولز رهایندۀ دیاکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداریشده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
ی
-
یگانه زاد، سمیرا
تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: بهکارگیری اعداد بیبُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد