ا

  • احمدی فر، احسان تأثیر پیش تیمارهای قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن، ترکیبات شیمیایی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]
  • اسماعیلی، سارا بررسی اثر نوع و غلظت نرم‌کننده بر ویژگی‌های فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 317-330]
  • اسمعیلی، محسن تأثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنزیم پراکسیداز و شاخص‌های رنگی آب هویج [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 267-282]
  • اعلمی، مهران استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 185-196]
  • اعلمی، مهران بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی کم‌چرب با کاربرد آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 227-244]
  • اعلمی، مهران تأثیر دما، زمان و نسبت‌های مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب‌پنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 245-254]
  • افراسیابی گرکانی، عباس بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 143-156]
  • اکبریان میمند، محمد جواد استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جدا‌سازی فندق با اندازه مختلف [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 297-306]
  • اکبریان میمند، محمد جواد بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی کم‌چرب با کاربرد آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 227-244]
  • اکبریان میمند، محمدجواد بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین‌کننده استویوزید [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 157-170]
  • الهامی راد، امیرحسین بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 24-11]
  • الهامی راد، امیرحسین مطالعه و بهینه‌سازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بی‌دانه توسط دی‌اکسید کربن فوق بحرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
  • الهامی راد، امیرحسین بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین‌کننده استویوزید [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 157-170]
  • الهی، محمد بررسی اثر غنی‌سازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی‌‌های کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 307-316]
  • امیری، مریم تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
  • ایاسه، علی تأثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنزیم پراکسیداز و شاخص‌های رنگی آب هویج [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 267-282]
  • ایوبی فر، محمد بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 143-156]

ب

  • بهنیا، آرمیتا تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم‌چرب [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 255-266]

پ

  • پیری قشلاقی، شیما تأثیر دما، زمان و نسبت‌های مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب‌پنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 245-254]

ت

  • توکلی پور، حمید تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]

ث

  • ثمری خلج، معصومه ارزیابی تأثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 171-184]

ج

  • جعفری، سید مهدی استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جدا‌سازی فندق با اندازه مختلف [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 297-306]
  • جعفری، سید مهدی بهینه‌سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 37-50]
  • جعفری سواره، شادی تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
  • جوادزاده، یوسف تأثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنزیم پراکسیداز و شاخص‌های رنگی آب هویج [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 267-282]

ح

  • حدادخداپرست، محمدحسین مقایسه برخی ویژگی‌ها‌ی حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین‌‌ها‌ی آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آب‌پنیر [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 375-388]

خ

  • خان محمدی، فائزه مقایسه ویژگی‌های ریزکپسول‌های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک‌کن پاششی و خشک‌کن انجمادی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 97-114]
  • خلیلیان موحد، محمد بهینه‌یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 129-142]
  • خمیری، مرتضی بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی کم‌چرب با کاربرد آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 227-244]
  • خمیری، مرتضی تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 361-374]

ر

  • رجب زاده، قدیر مطالعه و بهینه‌سازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بی‌دانه توسط دی‌اکسید کربن فوق بحرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
  • رحمانیان جهرمی، ندا استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جدا‌سازی فندق با اندازه مختلف [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 297-306]
  • رحیمی، نرگس مطالعه و بهینه‌سازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بی‌دانه توسط دی‌اکسید کربن فوق بحرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
  • رضازاد باری، محمود بررسی اثرات ریز‌جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 197-210]
  • رضوی، سید محمدعلی مدلسازی شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی مختلف به روش نرو-فازی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 283-296]
  • رضوی زاده، بی بی مرضیه مقایسه ویژگی‌های ریزکپسول‌های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک‌کن پاششی و خشک‌کن انجمادی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 97-114]

ز

  • زاهدی، یونس مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی عضله‌های طویل سینه‌ای (Longissimus thoracis) و دو سر ران (Biceps femoris) شتر یک کوهانه ایرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 79-96]
  • زرین، رسول بررسی اثرات ریز‌جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 197-210]
  • زکی پور رحیم آبادی، اسحاق تأثیر پیش تیمارهای قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن، ترکیبات شیمیایی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]
  • زمانی خادمانلو، حسین بررسی تجربی اثر مقدار سطح آیینه سهمی بر بازده انرژی و اگزرژی در یک اجاق خورشیدی دو تابشی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-36]

س

  • سیادتی، سیدموسی بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 143-156]

ش

  • شریفی، اکرم بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 24-11]
  • شهیدی، فخری بهینه‌یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 129-142]
  • شهیدی نوقابی، مصطفی مدلسازی شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی مختلف به روش نرو-فازی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 283-296]
  • شهیدی نوقابی، مهناز مدلسازی شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی مختلف به روش نرو-فازی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 283-296]

ص

  • صادقی ماهونک، علیرضا استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 185-196]
  • صادقی ماهونک، علیرضا تأثیر دما، زمان و نسبت‌های مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب‌پنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 245-254]
  • صباغی، مسلم تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 361-374]
  • صداقت سنگانی، مهدی تأثیر پیش تیمارهای قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن، ترکیبات شیمیایی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]

ض

  • ضیائی‌فر، امان محمد استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 185-196]
  • ضیائی‌فر، امان محمد تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 361-374]
  • ضیا حسین پور، مهرداد بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 143-156]

ط

  • طباطبائی یزدی، فریده بررسی سینتیک و بهینه‌سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیو‌امولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب‌پنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 211-226]
  • طباطبایی یزدی، فریده بررسی تاثیر مانو‌پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص‌‌ها‌ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 331-346]

ع

  • عباسی، سلیمان ارزیابی تأثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 171-184]
  • عزیزی، سید ناصر مقایسه ویژگی‌های ریزکپسول‌های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک‌کن پاششی و خشک‌کن انجمادی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 97-114]
  • علیزاده، محمد بررسی اثرات ریز‌جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 197-210]
  • علیزاده، محمد تأثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنزیم پراکسیداز و شاخص‌های رنگی آب هویج [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 267-282]
  • عوض صوفیان، عبدالستار استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 185-196]

ف

  • فرجی کفشگری، سمانه بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی کم‌چرب با کاربرد آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 227-244]

ق

  • قاسم پور، زهرا بررسی اثرات ریز‌جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 197-210]
  • قربانی، محمد بهینه‌سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 37-50]
  • قربانی، محمد استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 185-196]
  • قربانی، محمد تأثیر دما، زمان و نسبت‌های مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب‌پنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 245-254]
  • قزوینی، حمیدرضا تاثیر بسته‌بندی فعال بر خصوصیات کمّی، کیفی و عمر نگهداری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 347-360]
  • قیطران پور، آرش بررسی اثر غنی‌سازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی‌‌های کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 307-316]

ک

  • کاراژیان، حجت تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم‌چرب [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 255-266]
  • کاراژیان، رضا بررسی امکان تولید بستنی سین‌بیوتیک با استفاده از فیبر حاصل از ضایعات چغندرقند و باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12 [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 115-128]
  • کدخدایی، رسول بررسی سینتیک و بهینه‌سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیو‌امولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب‌پنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 211-226]
  • کدخدایی، رسول بررسی تاثیر مانو‌پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص‌‌ها‌ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 331-346]
  • کریمی، نیره تاثیر بسته‌بندی فعال بر خصوصیات کمّی، کیفی و عمر نگهداری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 347-360]
  • کسایی، محمدرضا بررسی اثر نوع و غلظت نرم‌کننده بر ویژگی‌های فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 317-330]
  • کوچکی، آرش بررسی سینتیک و بهینه‌سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیو‌امولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب‌پنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 211-226]
  • کوچکی، آرش بررسی تاثیر مانو‌پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص‌‌ها‌ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 331-346]
  • کوچکی، آرش مقایسه برخی ویژگی‌ها‌ی حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین‌‌ها‌ی آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آب‌پنیر [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 375-388]
  • کیانی فر، علی بررسی تجربی اثر مقدار سطح آیینه سهمی بر بازده انرژی و اگزرژی در یک اجاق خورشیدی دو تابشی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-36]

م

  • محبی، محبت بهینه‌یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 129-142]
  • محبی، محبت بررسی اثر غنی‌سازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی‌‌های کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 307-316]
  • محبی، محبت مقایسه برخی ویژگی‌ها‌ی حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین‌‌ها‌ی آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آب‌پنیر [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 375-388]
  • محمدزاده، جلال بررسی سینتیک و بهینه‌سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیو‌امولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب‌پنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 211-226]
  • محمدزاده، جلال بررسی تاثیر مانو‌پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص‌‌ها‌ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 331-346]
  • محمدزاده میلانی، جعفر بررسی اثر نوع و غلظت نرم‌کننده بر ویژگی‌های فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 317-330]
  • محمدی نافچی، عبدالرضا تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم‌چرب [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 255-266]
  • محمودی، احسان استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جدا‌سازی فندق با اندازه مختلف [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 297-306]
  • مختاریان، محسن تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
  • مرتضوی، سیدعلی بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 24-11]
  • مرتضوی، سیدعلی مطالعه و بهینه‌سازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بی‌دانه توسط دی‌اکسید کربن فوق بحرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
  • مرتضوی، سیدعلی بررسی سینتیک و بهینه‌سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیو‌امولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب‌پنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 211-226]
  • مرتضوی، سیدعلی بررسی تاثیر مانو‌پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص‌‌ها‌ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 331-346]
  • مسکوکی، عبدالمجید بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 24-11]
  • مسکوکی، عبدالمجید مطالعه و بهینه‌سازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بی‌دانه توسط دی‌اکسید کربن فوق بحرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
  • مسکوکی، عبدالمجید بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 143-156]
  • مشرف، لاله تاثیر بسته‌بندی فعال بر خصوصیات کمّی، کیفی و عمر نگهداری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 347-360]
  • معتمدزادگان، علی بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی کم‌چرب با کاربرد آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 227-244]
  • مقدس کیا، احسان بررسی اثرات ریز‌جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 197-210]
  • مقصودلو، یحیی تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 361-374]
  • مقیمان، محمد بررسی تجربی اثر مقدار سطح آیینه سهمی بر بازده انرژی و اگزرژی در یک اجاق خورشیدی دو تابشی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-36]
  • مهدوی خزاعی، کتایون بهینه‌سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 37-50]
  • مهدیان، الهام بررسی امکان تولید بستنی سین‌بیوتیک با استفاده از فیبر حاصل از ضایعات چغندرقند و باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12 [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 115-128]
  • مهربان سنگ آتش، معصومه بررسی امکان تولید بستنی سین‌بیوتیک با استفاده از فیبر حاصل از ضایعات چغندرقند و باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12 [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 115-128]
  • مهرداد، عباس تأثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنزیم پراکسیداز و شاخص‌های رنگی آب هویج [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 267-282]
  • میرزاخانزده، زیبا بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 143-156]
  • میرعرب رضی، سعید مقایسه برخی ویژگی‌ها‌ی حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین‌‌ها‌ی آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آب‌پنیر [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 375-388]

ن

  • نادیان، نرگس بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین‌کننده استویوزید [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 157-170]
  • نجف نجفی، مسعود بررسی اثر غنی‌سازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی‌‌های کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 307-316]
  • نوشاد، محمد بهینه‌یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 129-142]
  • نیازمند، راضیه تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم‌چرب [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 255-266]
  • نیاکوثری، مهرداد بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 24-11]

و

  • واقعی، طاهره بررسی امکان تولید بستنی سین‌بیوتیک با استفاده از فیبر حاصل از ضایعات چغندرقند و باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12 [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 115-128]
  • وریدی، محمد جواد مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی عضله‌های طویل سینه‌ای (Longissimus thoracis) و دو سر ران (Biceps femoris) شتر یک کوهانه ایرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 79-96]
  • وریدی، مهدی مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی عضله‌های طویل سینه‌ای (Longissimus thoracis) و دو سر ران (Biceps femoris) شتر یک کوهانه ایرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 79-96]
  • وریدی، مهدی بهینه‌یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 129-142]
  • وطن خواه، مهدی استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جدا‌سازی فندق با اندازه مختلف [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 297-306]
  • وطن خواه، مهدی بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین‌کننده استویوزید [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 157-170]

ه

  • همتّی کاخکی، عباس بهینه‌سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 37-50]

ی

  • یقبانی، مسعود بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین‌کننده استویوزید [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 157-170]