ا
-
احمدی فر، احسان
تأثیر پیش تیمارهای قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن، ترکیبات شیمیایی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]
-
اسماعیلی، سارا
بررسی اثر نوع و غلظت نرمکننده بر ویژگیهای فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 317-330]
-
اسمعیلی، محسن
تأثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنزیم پراکسیداز و شاخصهای رنگی آب هویج [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 267-282]
-
اعلمی، مهران
استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 185-196]
-
اعلمی، مهران
بهینهسازی فرمولاسیون بستنی کمچرب با کاربرد آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی و جایگزینهای چربی بر پایه پروتئین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 227-244]
-
اعلمی، مهران
تأثیر دما، زمان و نسبتهای مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آبپنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 245-254]
-
افراسیابی گرکانی، عباس
بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 143-156]
-
اکبریان میمند، محمد جواد
استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جداسازی فندق با اندازه مختلف [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 297-306]
-
اکبریان میمند، محمد جواد
بهینهسازی فرمولاسیون بستنی کمچرب با کاربرد آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی و جایگزینهای چربی بر پایه پروتئین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 227-244]
-
اکبریان میمند، محمدجواد
بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرینکننده استویوزید [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 157-170]
-
الهامی راد، امیرحسین
بهینهسازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 24-11]
-
الهامی راد، امیرحسین
مطالعه و بهینهسازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بیدانه توسط دیاکسید کربن فوق بحرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
-
الهامی راد، امیرحسین
بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرینکننده استویوزید [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 157-170]
-
الهی، محمد
بررسی اثر غنیسازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگیهای کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 307-316]
-
امیری، مریم
تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
-
ایاسه، علی
تأثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنزیم پراکسیداز و شاخصهای رنگی آب هویج [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 267-282]
-
ایوبی فر، محمد
بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 143-156]
ب
-
بهنیا، آرمیتا
تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کمچرب [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 255-266]
پ
-
پیری قشلاقی، شیما
تأثیر دما، زمان و نسبتهای مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آبپنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 245-254]
ت
-
توکلی پور، حمید
تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
ث
-
ثمری خلج، معصومه
ارزیابی تأثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 171-184]
ج
-
جعفری، سید مهدی
استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جداسازی فندق با اندازه مختلف [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 297-306]
-
جعفری، سید مهدی
بهینهسازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 37-50]
-
جعفری سواره، شادی
تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
-
جوادزاده، یوسف
تأثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنزیم پراکسیداز و شاخصهای رنگی آب هویج [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 267-282]
ح
-
حدادخداپرست، محمدحسین
مقایسه برخی ویژگیهای حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئینهای آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آبپنیر [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 375-388]
خ
-
خان محمدی، فائزه
مقایسه ویژگیهای ریزکپسولهای روغن سبوس برنج تهیه شده با خشککن پاششی و خشککن انجمادی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 97-114]
-
خلیلیان موحد، محمد
بهینهیابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 129-142]
-
خمیری، مرتضی
بهینهسازی فرمولاسیون بستنی کمچرب با کاربرد آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی و جایگزینهای چربی بر پایه پروتئین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 227-244]
-
خمیری، مرتضی
تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 361-374]
ر
-
رجب زاده، قدیر
مطالعه و بهینهسازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بیدانه توسط دیاکسید کربن فوق بحرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
-
رحمانیان جهرمی، ندا
استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جداسازی فندق با اندازه مختلف [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 297-306]
-
رحیمی، نرگس
مطالعه و بهینهسازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بیدانه توسط دیاکسید کربن فوق بحرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
-
رضازاد باری، محمود
بررسی اثرات ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 197-210]
-
رضوی، سید محمدعلی
مدلسازی شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی مختلف به روش نرو-فازی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 283-296]
-
رضوی زاده، بی بی مرضیه
مقایسه ویژگیهای ریزکپسولهای روغن سبوس برنج تهیه شده با خشککن پاششی و خشککن انجمادی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 97-114]
ز
-
زاهدی، یونس
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی عضلههای طویل سینهای (Longissimus thoracis) و دو سر ران (Biceps femoris) شتر یک کوهانه ایرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 79-96]
-
زرین، رسول
بررسی اثرات ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 197-210]
-
زکی پور رحیم آبادی، اسحاق
تأثیر پیش تیمارهای قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن، ترکیبات شیمیایی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]
-
زمانی خادمانلو، حسین
بررسی تجربی اثر مقدار سطح آیینه سهمی بر بازده انرژی و اگزرژی در یک اجاق خورشیدی دو تابشی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-36]
س
-
سیادتی، سیدموسی
بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 143-156]
ش
-
شریفی، اکرم
بهینهسازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 24-11]
-
شهیدی، فخری
بهینهیابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 129-142]
-
شهیدی نوقابی، مصطفی
مدلسازی شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی مختلف به روش نرو-فازی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 283-296]
-
شهیدی نوقابی، مهناز
مدلسازی شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی مختلف به روش نرو-فازی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 283-296]
ص
-
صادقی ماهونک، علیرضا
استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 185-196]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
تأثیر دما، زمان و نسبتهای مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آبپنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 245-254]
-
صباغی، مسلم
تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 361-374]
-
صداقت سنگانی، مهدی
تأثیر پیش تیمارهای قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن، ترکیبات شیمیایی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]
ض
-
ضیائیفر، امان محمد
استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 185-196]
-
ضیائیفر، امان محمد
تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 361-374]
-
ضیا حسین پور، مهرداد
بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 143-156]
ط
-
طباطبائی یزدی، فریده
بررسی سینتیک و بهینهسازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیوامولسیفایر مانان با استفاده از پودر آبپنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 211-226]
-
طباطبایی یزدی، فریده
بررسی تاثیر مانوپروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخصهای کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 331-346]
ع
-
عباسی، سلیمان
ارزیابی تأثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 171-184]
-
عزیزی، سید ناصر
مقایسه ویژگیهای ریزکپسولهای روغن سبوس برنج تهیه شده با خشککن پاششی و خشککن انجمادی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 97-114]
-
علیزاده، محمد
بررسی اثرات ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 197-210]
-
علیزاده، محمد
تأثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنزیم پراکسیداز و شاخصهای رنگی آب هویج [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 267-282]
-
عوض صوفیان، عبدالستار
استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 185-196]
ف
-
فرجی کفشگری، سمانه
بهینهسازی فرمولاسیون بستنی کمچرب با کاربرد آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی و جایگزینهای چربی بر پایه پروتئین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 227-244]
ق
-
قاسم پور، زهرا
بررسی اثرات ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 197-210]
-
قربانی، محمد
بهینهسازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 37-50]
-
قربانی، محمد
استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 185-196]
-
قربانی، محمد
تأثیر دما، زمان و نسبتهای مختلف آنزیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آبپنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 245-254]
-
قزوینی، حمیدرضا
تاثیر بستهبندی فعال بر خصوصیات کمّی، کیفی و عمر نگهداری قارچ دکمهای [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 347-360]
-
قیطران پور، آرش
بررسی اثر غنیسازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگیهای کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 307-316]
ک
-
کاراژیان، حجت
تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کمچرب [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 255-266]
-
کاراژیان، رضا
بررسی امکان تولید بستنی سینبیوتیک با استفاده از فیبر حاصل از ضایعات چغندرقند و باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12 [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 115-128]
-
کدخدایی، رسول
بررسی سینتیک و بهینهسازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیوامولسیفایر مانان با استفاده از پودر آبپنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 211-226]
-
کدخدایی، رسول
بررسی تاثیر مانوپروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخصهای کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 331-346]
-
کریمی، نیره
تاثیر بستهبندی فعال بر خصوصیات کمّی، کیفی و عمر نگهداری قارچ دکمهای [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 347-360]
-
کسایی، محمدرضا
بررسی اثر نوع و غلظت نرمکننده بر ویژگیهای فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 317-330]
-
کوچکی، آرش
بررسی سینتیک و بهینهسازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیوامولسیفایر مانان با استفاده از پودر آبپنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 211-226]
-
کوچکی، آرش
بررسی تاثیر مانوپروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخصهای کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 331-346]
-
کوچکی، آرش
مقایسه برخی ویژگیهای حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئینهای آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آبپنیر [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 375-388]
-
کیانی فر، علی
بررسی تجربی اثر مقدار سطح آیینه سهمی بر بازده انرژی و اگزرژی در یک اجاق خورشیدی دو تابشی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-36]
م
-
محبی، محبت
بهینهیابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 129-142]
-
محبی، محبت
بررسی اثر غنیسازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگیهای کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 307-316]
-
محبی، محبت
مقایسه برخی ویژگیهای حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئینهای آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آبپنیر [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 375-388]
-
محمدزاده، جلال
بررسی سینتیک و بهینهسازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیوامولسیفایر مانان با استفاده از پودر آبپنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 211-226]
-
محمدزاده، جلال
بررسی تاثیر مانوپروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخصهای کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 331-346]
-
محمدزاده میلانی، جعفر
بررسی اثر نوع و غلظت نرمکننده بر ویژگیهای فیلم خوراکی تهیه شده از صمغ چرخک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 317-330]
-
محمدی نافچی، عبدالرضا
تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کمچرب [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 255-266]
-
محمودی، احسان
استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جداسازی فندق با اندازه مختلف [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 297-306]
-
مختاریان، محسن
تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
-
مرتضوی، سیدعلی
بهینهسازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 24-11]
-
مرتضوی، سیدعلی
مطالعه و بهینهسازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بیدانه توسط دیاکسید کربن فوق بحرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
-
مرتضوی، سیدعلی
بررسی سینتیک و بهینهسازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیوامولسیفایر مانان با استفاده از پودر آبپنیر [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 211-226]
-
مرتضوی، سیدعلی
بررسی تاثیر مانوپروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخصهای کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 331-346]
-
مسکوکی، عبدالمجید
بهینهسازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 24-11]
-
مسکوکی، عبدالمجید
مطالعه و بهینهسازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بیدانه توسط دیاکسید کربن فوق بحرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
-
مسکوکی، عبدالمجید
بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 143-156]
-
مشرف، لاله
تاثیر بستهبندی فعال بر خصوصیات کمّی، کیفی و عمر نگهداری قارچ دکمهای [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 347-360]
-
معتمدزادگان، علی
بهینهسازی فرمولاسیون بستنی کمچرب با کاربرد آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی و جایگزینهای چربی بر پایه پروتئین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 227-244]
-
مقدس کیا، احسان
بررسی اثرات ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و صمغ زدو در ماست پروبیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 197-210]
-
مقصودلو، یحیی
تاثیر مخلوط پوشش کیتوزان و عصاره چای سبز بر فعالیت اکسایشی و قارچی مغز گردو [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 361-374]
-
مقیمان، محمد
بررسی تجربی اثر مقدار سطح آیینه سهمی بر بازده انرژی و اگزرژی در یک اجاق خورشیدی دو تابشی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-36]
-
مهدوی خزاعی، کتایون
بهینهسازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 37-50]
-
مهدیان، الهام
بررسی امکان تولید بستنی سینبیوتیک با استفاده از فیبر حاصل از ضایعات چغندرقند و باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12 [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 115-128]
-
مهربان سنگ آتش، معصومه
بررسی امکان تولید بستنی سینبیوتیک با استفاده از فیبر حاصل از ضایعات چغندرقند و باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12 [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 115-128]
-
مهرداد، عباس
تأثیر فرایند فراصوت با حرارت روی فعالیت آنزیم پراکسیداز و شاخصهای رنگی آب هویج [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 267-282]
-
میرزاخانزده، زیبا
بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 143-156]
-
میرعرب رضی، سعید
مقایسه برخی ویژگیهای حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئینهای آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آبپنیر [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 375-388]
ن
-
نادیان، نرگس
بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرینکننده استویوزید [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 157-170]
-
نجف نجفی، مسعود
بررسی اثر غنیسازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگیهای کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 307-316]
-
نوشاد، محمد
بهینهیابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 129-142]
-
نیازمند، راضیه
تأثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کمچرب [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 255-266]
-
نیاکوثری، مهرداد
بهینهسازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 24-11]
و
-
واقعی، طاهره
بررسی امکان تولید بستنی سینبیوتیک با استفاده از فیبر حاصل از ضایعات چغندرقند و باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12 [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 115-128]
-
وریدی، محمد جواد
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی عضلههای طویل سینهای (Longissimus thoracis) و دو سر ران (Biceps femoris) شتر یک کوهانه ایرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 79-96]
-
وریدی، مهدی
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی عضلههای طویل سینهای (Longissimus thoracis) و دو سر ران (Biceps femoris) شتر یک کوهانه ایرانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 79-96]
-
وریدی، مهدی
بهینهیابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 129-142]
-
وطن خواه، مهدی
استفاده از فناوری انعکاس و پردازش صدا و شبکه عصبی مصنوعی در جداسازی فندق با اندازه مختلف [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 297-306]
-
وطن خواه، مهدی
بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرینکننده استویوزید [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 157-170]
ه
-
همتّی کاخکی، عباس
بهینهسازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 37-50]
ی
-
یقبانی، مسعود
بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرینکننده استویوزید [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 157-170]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد